avdm20
Użytkownik
6/5(1)Slummers mikst @1,53 365
mogli skończyć wcześniej, ale przy *4-3 30:30 power point wykorzystany przez Rojera, tie break to już dominacja.
6/5(1)Slummers mikst @1,53 365
U mnie normalnie działa forum A co do Barcelony - niby bez polotu, a już Suarez trafił w słupek, przed chwilą Messi miał dobrą sytuację :jezora: więc to +2,5 na gospodarzy ryzykowne, bo się może worek rozwiązaćczy tylko u mnie forum dziwnie działa ? Barca bez polotu jak dotychczas, czyżby coroczna zimowa obniżka formy ????
jak narazie to truchtają po tej murawie, moze oszczedzaja sily na druga polowe, przycisna przez 15 minut strzela 2 bramy i do domciuJa z Barcą czekam aż kurs na 1.5 pójdzie na jakieś 1.50. Myślę że to by się opłacało zagrać. Na razie kursy śmieszne.
wiec graj na przeciwnikow dobre kursy xd ...mam all in 1.5k...co polecasz ?te Perth Glory to jakieś niedorozwoje intelektualne, są w polu karnym i oddają piłkę rywalowi
Brakuje 2 rogów, mogliby się sprężyć.zrobili 4 rożne do 60 minuty i teraz nic ????
ta liga z roku na rok coraz bardziej przypomina orlik ????
przecież ten Newcastle to ogórki straszne a oni nie potrafią ich nawet u siebie docisnąć
żenada, zrobili 4 do 60 minuty a potem kompromitacja, o własne nogi się przewracająBrakuje 2 rogów, mogliby się sprężyć.