>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Augsburg - Frankfurt Niemcy u19 over 1,5 @ 1,83 lub over 2,5 @ 3,5 bet365. Obie grają w 10, do tego Frankfurt sporo traci ostatnio na wyjazdach.

Otrzymane punkty reputacji: +6
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Ja rozmawialem dlugo z Dziadkiem z Debreczyna, m.in wlasnie o meczy Barcelony z Osassuna. Mimo braku Neymara Barcelona dzis faworyt ogromny, mimo ze na wyjezdzie. Barcelona walczy o kazde zwyciestwo szczegolnie teraz gdy 6 punktow straty i meczu siebie z Realem juz za nimi na remis. Kazda strata punktow moze skonczyc sie zle bo Real mimo wszystko bedzie punktowal ale starty jakis zanotuje do konca sezonu. Osassuna w tym sezonie to dostarczyciel punktow i slaba defensywa. Traca bramki na potege.
Barcelona jesli nie chce miec nerowowki w spotkaniu to zapewne zamknie spotkanie w I polowie, a napewno nie bedzie grala na bezpieczne 1-0 bo to sie moze skonczyc przypadkowym golem, kontra w ostatnim minutach meczu.
Dlatego uwazam, wspolnie z Dziadkiem z Debreczyna, kibica z tradycjami druzyny Debreczynskiej i Katalonskiej, ze dzis atrakcyjnie i mega pewnie zapowiada sie typ na Barcelone -1,5 po 1.4 Bet365.
Oboje to gramy, ja jako Lokomotywe, Dziadek w swoich systemach z innymi typami.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Augsburg - Frankfurt Niemcy u19 over 1,5 @ 1,83 lub over 2,5 @ 3,5 bet365. Obie grają w 10, do tego Frankfurt sporo traci ostatnio na wyjazdach.
Ja pobrałem over 0.5 po @2.00 w 70 minucie, lekko za 50. Zobaczymy, a nuż coś wcisną.
EDIT: 76 minuta, Frankfurt otwiera wynik! ✅ Szkoda że tak lekko ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
brawo !!! ✅✅
zasłużyli- słupek, sam na sam, ładny strzał z dystansu
a w minutach 30-40 mieli 83% posiadania
Przed meczem chciałem zagrać Perth kiedy kursy rosły i myślałem, że dociągną do 1,8. Teraz oglądając ten mecz to nawet (przed bramką na 1-2) po 2,5 bym nie stawiał. Oprócz ładnej bramki na razie gospodarze grają totalne dno ???? , natomiast Jets do tej pory super! W 2 poł. bramek nie powinno zabraknąć, ale wiadomo - trzeba śledzić to spotkanie.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Witam wszystkich po dłuższej przerwie ????

Co sądzicie o poniższym typie ? Ten mecz to będzie wojna, przyzwoite H2H i determinacja gości.

MK Dons - Wimbledon

Over 2.5 -&gt; 1.85
BTTS -&gt; 1.70
Wimbledon i over 2.5 -&gt; 5.50

Ja te typy pobieram, zobaczymy jak to będzie. Jak ktoś ma możliwość grać tam na kartki, to też warto. Kursy z całorocznego.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Ja chyba mam coś ciekawego na godzinę 13:30.
Solin - NK Zagrzeb, druga liga chorwacka
Gospodarze na fali, ostatnio 5 zwycięstw i remis. W meczach tych padało dużo goli: 3:2, 4-1, 2-0. Było i kilka underowych. Ale, co ciekawe, rywal który do nich przyjeżdża gra fatalnie. Ostatnio 4 porażki i remis 0-0. Wyniki? 1:2, 2:5, 1:3, 1:3. Są gole.
Moje typy:
Solin @1.80 (ale ja tego raczej nie zagram)
powyżej 2.5 gola @2.00
Ja chyba poczekam na live i wtedy uderzę jak kursik podrośnie. Ale wydaje się że dobry mecz do grania.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
czy tylko u mnie forum dziwnie działa ? Barca bez polotu jak dotychczas, czyżby coroczna zimowa obniżka formy ???? Osasuna +2.5 @ 1,67 Newcastle Jets 2 rozne w 45 min za 1.44 chyba value AKO 2.54

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom