miki19
Użytkownik
Zna się ktoś na tym ? pomocy ????Potrzebuję pomocy, od wczoraj zacząłem stawiać na całorocznym i postawiłem teraz zakład "treble" i nie mam opcji zamknięcia tego kuponu to normalne czy co mhm ? dziękuje za pomoc
Zna się ktoś na tym ? pomocy ????Potrzebuję pomocy, od wczoraj zacząłem stawiać na całorocznym i postawiłem teraz zakład "treble" i nie mam opcji zamknięcia tego kuponu to normalne czy co mhm ? dziękuje za pomoc
Nie najgorzej poszlo w nocy. Lecimy dalejwszystko po kolei masz pod czepkiem? równie dobrze możesz rzucić monetą.
Hawks
Cavs na ujemnym
Indiana
Houston
Nie wiem co bierzesz, ale daj namiary. ????Ah no nie ma co zwalniac i trzeba probowac dalej dojechac do celu, tym razem hiszpania i katalonska Barcelona. Pewniak jak sie patrzy. Moj dziadek ktory mieszka co prawda na wegrzech i jest kibicem Debreczynskiej druzyny, jest rowniez wieloletnim fanem z tradycjami klubu z Barcelony. Uwielbia ich ogladac w akcji, byl kiedys na ich meczu.
Wczoraj dlugo z nim rozmawialem na Skype, analizujac wiele spotkan dzisiejszego dnia i oboje doszlismy do wniosku ze dzis na poczatek trzeba zagrac mocno na Barcelone z handicapem -1,5. Dziadek rowniez gra ale on ma swoje systemy itd, troche smieje sie z moich LOKOMOTYW ale zawsze zyczy szczescia i poratuje jakims pewnym typem.
Takze dzis na poczatek
Barcelona -1,5
1.4 Bet365
9/10
Dziadek ma rowniez na dzis perelke z ligi Wegierskiej, ale zaznaczyl ze moge ja publicznie podac dopiero tuz przed meczem, takze badzcie czujni!
jednak ???? nie miała znaczenia :/ wrrrznowu gram bo kurs zacheca bardoooo
nie tak wysoko jak Angole... bo przebieg całkiem inny
ale czerwień w 41 minucie bedzie miała znaczenie
Izrael u19
maccabi petach tikva - hapoel tel awiw
czysta 2 kurs 2.62 bet365
dokładnie tak jest... :/WSW vs. MV 0-2 tak to jest jak się pier... pod bramką przeciwnika, zamiast 1-1 to 0-2 ????
zasneli... ? ;/Będzie chyba problem z tym handicapem na Angole;/
Toronto @2.05
Houston @1.85
Indiana @1.5
I znowu kara 0-3, banana pisałeś, że MV to już nie to samo, ale Berisha zawsze robi różnicę.WSW vs. MV 0-2 tak to jest jak się pier... pod bramką przeciwnika, zamiast 1-1 to 0-2 ????
mam tak samo jak Ty.....Overek w Australii luźno.
Teraz do boju Juventus i Angola.