miki19
Użytkownik
Zna się ktoś na tym ? pomocy ????Potrzebuję pomocy, od wczoraj zacząłem stawiać na całorocznym i postawiłem teraz zakład "treble" i nie mam opcji zamknięcia tego kuponu to normalne czy co mhm ? dziękuje za pomoc
Zna się ktoś na tym ? pomocy ????Potrzebuję pomocy, od wczoraj zacząłem stawiać na całorocznym i postawiłem teraz zakład "treble" i nie mam opcji zamknięcia tego kuponu to normalne czy co mhm ? dziękuje za pomoc
Nie najgorzej poszlo w nocy. Lecimy dalejwszystko po kolei masz pod czepkiem? równie dobrze możesz rzucić monetą.
Hawks
Cavs na ujemnym
Indiana
Houston![]()
Nie wiem co bierzesz, ale daj namiary. ????Ah no nie ma co zwalniac i trzeba probowac dalej dojechac do celu, tym razem hiszpania i katalonska Barcelona. Pewniak jak sie patrzy. Moj dziadek ktory mieszka co prawda na wegrzech i jest kibicem Debreczynskiej druzyny, jest rowniez wieloletnim fanem z tradycjami klubu z Barcelony. Uwielbia ich ogladac w akcji, byl kiedys na ich meczu.
Wczoraj dlugo z nim rozmawialem na Skype, analizujac wiele spotkan dzisiejszego dnia i oboje doszlismy do wniosku ze dzis na poczatek trzeba zagrac mocno na Barcelone z handicapem -1,5. Dziadek rowniez gra ale on ma swoje systemy itd, troche smieje sie z moich LOKOMOTYW ale zawsze zyczy szczescia i poratuje jakims pewnym typem.
Takze dzis na poczatek
Barcelona -1,5
1.4 Bet365
9/10
Dziadek ma rowniez na dzis perelke z ligi Wegierskiej, ale zaznaczyl ze moge ja publicznie podac dopiero tuz przed meczem, takze badzcie czujni!
jednak ???? nie miała znaczenia :/ wrrrznowu gram bo kurs zacheca bardoooo
nie tak wysoko jak Angole... bo przebieg całkiem inny
ale czerwień w 41 minucie bedzie miała znaczenie
Izrael u19
maccabi petach tikva - hapoel tel awiw
czysta 2 kurs 2.62 bet365
dokładnie tak jest... :/WSW vs. MV 0-2 tak to jest jak się pier... pod bramką przeciwnika, zamiast 1-1 to 0-2 ????
zasneli... ? ;/Będzie chyba problem z tym handicapem na Angole;/
Toronto @2.05
Houston @1.85
Indiana @1.5
I znowu kara 0-3, banana pisałeś, że MV to już nie to samo, ale Berisha zawsze robi różnicę.WSW vs. MV 0-2 tak to jest jak się pier... pod bramką przeciwnika, zamiast 1-1 to 0-2 ????
mam tak samo jak Ty.....Overek w Australii luźno.
Teraz do boju Juventus i Angola.