Oby ????2/1 łamak w australii
polecam rożne, patrząc po statach to dwa ostatnie mecz między nimi w Sydney do przerwy było słabo z rożnymi a w drugiej połowie sypali mocno: 8 i 10 rożnych w drugiej połowie
Nie twierdzę, że nie, ale drugi mecz wjeb.. z rywalem z Melbourne w ciągu ostatnich dni to chyba by było trochę za dużo dla lidera rozgrywek, któremu po piętach goni właśnie dzisiejszy przeciwnik.Co wy z tym Sydney? dwie wyrównane ekipy a gospodarze też w końcu muszą jakiś mecz przegrać.
A mi sie coś wydaje że te Sydney dzisiaj nie udzwignie... ;/Nie twierdzę, że nie, ale drugi mecz wjeb.. z rywalem z Melbourne w ciągu ostatnich dni to chyba by było trochę za dużo dla lidera rozgrywek, któremu po piętach goni właśnie dzisiejszy przeciwnik.
Sydney w ostatnim meczu u siebie z Adelaide straciło już punkty i było widać, że trochę formy stracili. Nic dziwnego, że po takiej świetnej serii przychodzi lekki dołek.Nie twierdzę, że nie, ale drugi mecz wjeb.. z rywalem z Melbourne w ciągu ostatnich dni to chyba by było trochę za dużo dla lidera rozgrywek, któremu po piętach goni właśnie dzisiejszy przeciwnik.
coś mi się wydaje, że w trwającym meczu goście strzelą. Dla gospodarzy mecz o nic już i cholera wie co oni w drugiej połowie odwalą ????jakiś over w Indonezji?
Znalazłeś coś na te chiny?Tomek80 jesteś?
over 2.5 @1.775 poszło!coś mi się wydaje, że w trwającym meczu goście strzelą. Dla gospodarzy mecz o nic już i cholera wie co oni w drugiej połowie odwalą ????
goście przed chwilą mieli słupek ????over 2.5 @1.775 poszło!