>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Cou wygrywa 6:2 :4:2..i jego serwy:p(Mecz przerwany)
P.S. taki maly &quot;trik&quot; jesli obstawiasz jakiekolwiek nizsze ligi ktorych pozniej np nie ma na live to polecam:
1) wpisz itf i imie i naziwsko w google
2) powinna wyjsc stronka itf pro tenis itp
3) Kliknij&quot;Activity&quot;
4) Turniej na samej gorze stat to jest obecny w przypadku Couca jest to Jakarta...
5) Przyciskasz &quot;Live Scores&quot; po prawej
6) Szukasz Jakarta
8) Sprawdzasz z nerwami czy Ci weszlo
9) Nie zauwazyles ze nie ma 7go punktu
10) Sprawdzasz to
11) Smiejesz sie ????
Dzięki

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Gram sobie tak.
Wizards(nie ufam im,ale dam szanse)✅
Phila +7,5pkt✅
Chicago+6,5pkt✅
Kurs 3.80
✅✅
Piekna noc, jeszcze win Miśków łapany po 3 ,ta druzyna jest niesamowita,od początku sezonu bez 4-6 grajków, patrząc na ich gre,odnosze wrażenie,że oni psychicznie wykańczają kolejne druzyny ????
P.S. Wade nowa jakosc w Chicago.

Otrzymane punkty reputacji: +5
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
ja mam fajnego kupczona....
ale wydaje mi się że za dużo meczy... rano mnie poniosło ????
Fiora dnb............1.67
M tel Aviv -1.5.....2.25
Austria W. dnb.....2.20 !!!!
Celta Vigo...........1.90
i dorzuciłem fajny typ w ZEA Al Nasr 1.95
za 35 funtów ponad 1000 ;)
Fiora dnb............1.67✅
M tel Aviv -1.5.....2.25⛔
Austria W. dnb.....2.20 !!!!⛔
Celta Vigo...........1.90✅
i dorzuciłem fajny typ w ZEA Al Nasr 1.95✅

dobrze ze was wczoraj posłuchałem...
za bardzo się podpaliłem... i przestałem już rzucać co popadnie... tym bardziej że piffko goniło piffko a czasem to bardzo zły doradzca...
Rzuciłem tylko do równego rachunku kartki w PAOK-u i na miękko... musze reputke podrzucić koledze z forum ;)
500 funtów na plus wczoraj...a było ponad 800, no ale cóż....
dzisiaj zaczynamy powoli ????

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Powyżej +8 - Rzuty rożne - 3-drogowo
Standard Liege - Ajax Amsterdam 1.571✅
Powyżej +9 - Rzuty rożne - 3-drogowo
Standard Liege - Ajax Amsterdam 1.95✅
Powyżej +10 - Rzuty rożne - 3-drogowo
Standard Liege - Ajax Amsterdam 2.50⛔
Powyżej +5.5 - Standard Liege Suma rzutów rożnych
Standard Liege - Ajax Amsterdam 2.00✅
betano
ktoś pogral pięknie RR :plus

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Fiora dnb............1.67✅
M tel Aviv -1.5.....2.25⛔
Austria W. dnb.....2.20 !!!!⛔
Celta Vigo...........1.90✅
i dorzuciłem fajny typ w ZEA Al Nasr 1.95✅

dobrze ze was wczoraj posłuchałem...
za bardzo się podpaliłem... i przestałem już rzucać co popadnie... tym bardziej że piffko goniło piffko a czasem to bardzo zły doradzca...
Rzuciłem tylko do równego rachunku kartki w PAOK-u i na miękko... musze reputke podrzucić koledze z forum ;)
500 funtów na plus wczoraj...a było ponad 800, no ale cóż....
dzisiaj zaczynamy powoli ????
Nie wycofywałeś wczoraj tego AL Nasr i nie grałeś czasem jedynki? Pytam tylko bez żadnej spiny

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dzień jak co dzień zaczynam od kawy i od tasiemki ????
Malaga i over 2.5 ............2.62
FC Oss...........................1.83
Belupo...........................1.75
Dresden..........................1.80
Al-Jazira -1.5handi............1.95
za 35 funtów koło 1030 do wyjęcia ;)
Samych gospodarzy pograłem co mi się nie zdarza za często
Chciałem dorzucić albo Volendam (1.40) za mały kurs na wyjazd albo Netanya Izrael 2 liga ale na wyjazdach mają 3-4-0 wiec mogą zremisować...wolałem odpuścić wyjazdy dzisiaj ????

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Nie wycofywałeś wczoraj tego AL Nasr i nie grałeś czasem jedynki? Pytam tylko bez żadnej spiny
Wycofałem w singlu.... bo strata nie była duża... przy taśmie wiesz jak rozliczają... postawione koło 30 funtów do wyjecia 3 max 5 ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
teraz specjalistów od A-League
co tam grać ?
czysta 1 2.10 bet365
over 2.5 gola 2.00 bet365
czy może BTS 1.80 bet365
fajnie by było dobrze zacząc dzień....
Ja w dziale podałem, że za drobne gram 1 Sky Blues (czyli Sydney FC dla początkujących ???? )po kursie ok. 2,0, ale widzę, że kursy rosną i można łapać po 2,10-2,15. W taśmach mam 1dnb i 1x ale kursy wiadomo - odpowiednio ok. 1,6; 1,35. W overy bez oglądania to się boję, bo Australia ostatnio nie jest zbyt miła w tym elemencie, ale po kursie ok. 2,0 na live to może wejdę. Pozdrawiam i GL!
O widzę, że na klasyczny over faktycznie w całorocznym jest już 2,0, jeszcze wczoraj były po ok. 1,85, więc warto śledzić live.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
do czego to doszło by w Australii przed meczem był na over 2,5 kurs 2 ???? Niestety liga z roku na rok coraz słabsza, gorsi grają w ataku i strzelanie bramek jest mniej stabilne

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
do czego to doszło by w Australii przed meczem był na over 2,5 kurs 2 ???? Niestety liga z roku na rok coraz słabsza, gorsi grają w ataku i strzelanie bramek jest mniej stabilne
Akurat w tym meczu ma kto strzelać bramki chociaż Cahill zaczyna mecz na ławce, natomiast nieskuteczność to zmora od początku tego sezonu A-league.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
W dziale piszą, że Wisła Kraków teraz jak Polonia Warszawa, że kasy nie ma, ale grają. Skąd oni te głupoty biorą?
Wisła obecnie nie ma żadnych zaległości wobec swoich piłkarzy, co oni sami potwierdzili. Daleko jeszcze do ideału, ale najgorsze za Wisłą. Nawet agent Zdenka Ondraska przyznał, że Wisła spłaciła wobec jego klienta 3 miesięcznie zaległości...
Teraz Wiśle też wpadnie dodatkowo sporo grosza, bo na derby Krakowa będzie jakieś 25 000 ludzi i kasa z biletów spora.
Jak Wisła w zimie zakontraktuje sponsora na koszulki za 3-4 mln zł rocznie a podobno jest blisko to już zupełnie staną na nogi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom