nicolaus
Użytkownik
łatwoGobert over 11,5 @1,80 Sportingbet. przy tylu absencjach w Utah to wydaje się rozsądny bet
łatwoGobert over 11,5 @1,80 Sportingbet. przy tylu absencjach w Utah to wydaje się rozsądny bet
DziękiCou wygrywa 6:2 :4:2..i jego serwy(Mecz przerwany)
P.S. taki maly "trik" jesli obstawiasz jakiekolwiek nizsze ligi ktorych pozniej np nie ma na live to polecam:
1) wpisz itf i imie i naziwsko w google
2) powinna wyjsc stronka itf pro tenis itp
3) Kliknij"Activity"
4) Turniej na samej gorze stat to jest obecny w przypadku Couca jest to Jakarta...
5) Przyciskasz "Live Scores" po prawej
6) Szukasz Jakarta
8) Sprawdzasz z nerwami czy Ci weszlo
9) Nie zauwazyles ze nie ma 7go punktu
10) Sprawdzasz to
11) Smiejesz sie ????
San Antonio Spurs -1.5 3Q @1.86
Gram sobie tak.
Wizards(nie ufam im,ale dam szanse)
Phila +7,5pkt
Chicago+6,5pkt
Kurs 3.80
LA Kings @5.50
no i tak ma byc do znawcow nba nie naleze ale i te 21 wcale tak daleko nie bylo ????phila dzisiaj bierze mecz @3.8
A czuje tutaj jakis mocny wynik moze
Phila wygra roznica 21+ @101 pobieram rano otwieram szampana
Fiora dnb............1.67
ktoś pogral pięknie RR lusPowyżej +8 - Rzuty rożne - 3-drogowo
Standard Liege - Ajax Amsterdam 1.571
Powyżej +9 - Rzuty rożne - 3-drogowo
Standard Liege - Ajax Amsterdam 1.95
Powyżej +10 - Rzuty rożne - 3-drogowo
Standard Liege - Ajax Amsterdam 2.50
Powyżej +5.5 - Standard Liege Suma rzutów rożnych
Standard Liege - Ajax Amsterdam 2.00
betano
Nie wycofywałeś wczoraj tego AL Nasr i nie grałeś czasem jedynki? Pytam tylko bez żadnej spinyFiora dnb............1.67
M tel Aviv -1.5.....2.25
Austria W. dnb.....2.20 !!!!
Celta Vigo...........1.90
i dorzuciłem fajny typ w ZEA Al Nasr 1.95
dobrze ze was wczoraj posłuchałem...
za bardzo się podpaliłem... i przestałem już rzucać co popadnie... tym bardziej że piffko goniło piffko a czasem to bardzo zły doradzca...
Rzuciłem tylko do równego rachunku kartki w PAOK-u i na miękko... musze reputke podrzucić koledze z forum
500 funtów na plus wczoraj...a było ponad 800, no ale cóż....
dzisiaj zaczynamy powoli ????
Wycofałem w singlu.... bo strata nie była duża... przy taśmie wiesz jak rozliczają... postawione koło 30 funtów do wyjecia 3 max 5 ????Nie wycofywałeś wczoraj tego AL Nasr i nie grałeś czasem jedynki? Pytam tylko bez żadnej spiny
Ja w dziale podałem, że za drobne gram 1 Sky Blues (czyli Sydney FC dla początkujących ???? )po kursie ok. 2,0, ale widzę, że kursy rosną i można łapać po 2,10-2,15. W taśmach mam 1dnb i 1x ale kursy wiadomo - odpowiednio ok. 1,6; 1,35. W overy bez oglądania to się boję, bo Australia ostatnio nie jest zbyt miła w tym elemencie, ale po kursie ok. 2,0 na live to może wejdę. Pozdrawiam i GL!teraz specjalistów od A-League
co tam grać ?
czysta 1 2.10 bet365
over 2.5 gola 2.00 bet365
czy może BTS 1.80 bet365
fajnie by było dobrze zacząc dzień....
Akurat w tym meczu ma kto strzelać bramki chociaż Cahill zaczyna mecz na ławce, natomiast nieskuteczność to zmora od początku tego sezonu A-league.do czego to doszło by w Australii przed meczem był na over 2,5 kurs 2 ???? Niestety liga z roku na rok coraz słabsza, gorsi grają w ataku i strzelanie bramek jest mniej stabilne