Masz tam jakies pomysły, bo ja o tej lidze to pojęcie nikłe mam ?Ale kursy na skośnych wystawione :O
Jeszcze sprawdzam. Dam znać do 11. Mecze o 12;35.Masz tam jakies pomysły, bo ja o tej lidze to pojęcie nikłe mam ?
Początek dla Sydney, teraz parę akcji MC, na razie jak w pucharze trochę kopanina ???? , o teraz akcja Sydney ale strzał ponad bramką.Dzień dobry. Coś mnie ominęło w Australii?
Czemu nie zaliczyli bramki dla Sydney?Początek dla Sydney, teraz parę akcji MC, na razie jak w pucharze trochę kopanina ???? , o teraz akcja Sydney ale strzał ponad bramką.
Bobo prawie wbiegl w bramke, stanal za bramkarzem nawet i pilka sie od niego odbila, jak strzelal ktos tam i zamiast gola jest spalony.Czemu nie zaliczyli bramki dla Sydney?
szokuje ta liga... jeszcze pamietam poprzedni sezon jak się ładowało overy... wyniki po 3-2 ale zdecydowanie było wiecej strzałów w światło bramki... teraz to kopią po trybunach..... :/No właśnie szokuje mnie ten Bobo. Ja tam byłem przekonany, że on będzie wartością dodaną w Sydney. A to gamoń do potęgi póki co jest.
Spalony Bobo.
Omg, co za patalach:?Bobo prawie wbiegl w bramke, stanal za bramkarzem nawet i pilka sie od niego odbila, jak strzelal ktos tam i zamiast gola jest spalony.
Gosc nie ma zadnego wyczucia gry, wbiegl nie wiadomo po co i jeszcze stanal jak kloda zamiast pilki uniknac.
Ja zagram coś po przerwie jeśli ten wynik się utrzyma.No to dziekujemy Bobo, zamiast 1:0 zrobilo sie 0:1.
@Edit
Sydney @4