randomizerr
Użytkownik
Ale sydeny mnie potopilo,super
Sydney Kings
@2,82
średnia wychodzi 27,5 na mecz ale to przez to, że ostatni mecz miał 41 pkt . On wchodzi z ławki, ma kontrakt tylko za 1,5mln. Śmieszne pieniądze, nie wiem czy jest aż tak cienki że nikt go w NBA nie chciał nawet za minimum? Na Chiny to bardzo mało jest, a przecież gościu papiery miał na granie.Rambo jak tam Josh Smith rzuca? bo widze linia 24.5 na niego jest
czyli 25 w zasieguśrednia wychodzi 27,5 na mecz ale to przez to, że ostatni mecz miał 41 pkt . On wchodzi z ławki, ma kontrakt tylko za 1,5mln. Śmieszne pieniądze, nie wiem czy jest aż tak cienki że nikt go w NBA nie chciał nawet za minimum? Na Chiny to bardzo mało jest, a przecież gościu papiery miał na granie.
No i po meczu, szkoda typu na 1 (chociaż za drobne), taśmy zachowane, momenty były, emocje także i szczególne brawa dla kolegi prezezo, który wczoraj w dziale przewidział dokładny wynik tego spotkania czyli 1:1, overy tradycyjnie uje.. popsute ???? , wypisz wymaluj Australia w tym sezonie.Dwie przy takiej ch... skuteczności to może nie, ale chociaż jedną na pocieszenie to powinni.
eleganckoSydney FC 1x @ 1.92
Lekko nie było, (szczególnie po czerwonej dla gospodarzy) ale szczęście też jest potrzebne ????elegancko
Genk remisuje i wygrywa grupę po co mają się spinać? zagrają na 0:0 i rozejdą się do domów po 90 minutachco myślicie na Sasuolo - Genk czystą 2 ?
Genk w sumie moze pograc o 1 miejsce i jakies tam pieniądze
Sasuolo o nic...a pieniadze z le maja w d.... skład tez wystawili rezerwowy GENK zas pare zmian ale ogolnie to nie odpuscili....
Zobaczymy jak gra się potoczy kurs na Genk 3.30
W sumie też prawda....Genk remisuje i wygrywa grupę po co mają się spinać? zagrają na 0:0 i rozejdą się do domów po 90 minutach
Zeby cos o tym.meczu powiedziec trzeba obejrzec pierwszy kwadrans meczu, mysle ze po 15minutach bedzie mozna ocenic czy ten mecz bedzie rzadzil sie przypadkiem czy ktos wykazuje chec wygrania.Genk remisuje i wygrywa grupę po co mają się spinać? zagrają na 0:0 i rozejdą się do domów po 90 minutach