ja bym powiedział że ten mecz przypomina bardziej piknik niż mecz piłkarski ????[TheNormalOne napisał:;6220620]Czyli na bramki w Sassuolo nie ma co liczyć ?
Właśnie wpadłem na analizę tego meczu na Typach Dnia. Faktycznie, Hrvatski ostatnio 5 wtop, ale Gorica też mecze dobre przeplata średnimi. Myślę że może być jakieś 1:1. Ja chyba poczekam i w odpowiednim momencie over 1.5 puszczę po wyższym kursie.Hrvatski Dragovoljac - HNK Gorica
Gorica powinna ugrac imo
kur... nie widziałem.... kto zmarnował ?Ależ Genk miało sytuację bramkowa
Quingdao jak poprawią skutczność to spokojnie mogą wygrać ten mecz
Samatakur... nie widziałem.... kto zmarnował ?
HD to naprawde slaba ekipa, ogladalem ich mecz lub dwa i prezentuja sie nieciekawie. Niedawno Gorica grala z Solinem ktory jest w dobrej formie, u siebie i bylo 0:0 bodajze. Gorici sa potrzebne sa pkt i mysle ze ugrajaWłaśnie wpadłem na analizę tego meczu na Typach Dnia. Faktycznie, Hrvatski ostatnio 5 wtop, ale Gorica też mecze dobre przeplata średnimi. Myślę że może być jakieś 1:1. Ja chyba poczekam i w odpowiednim momencie over 1.5 puszczę po wyższym kursie.
no niby tak....[TheNormalOne napisał:;6220643]To może Genk będzie chciało wygrać ten mecz ? Chodź do awasu z 1 miejsca wystarczy im remis
chyba ma 2 pkt, pudłuje. 2 z wolnych trafił ale nie jestem pewny czy nie więcej.A jak ten Josh Smith rzuca? Jest szansa na o 24,5?