>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
mobilny 260

mobilny

Użytkownik
jezeli nie wykombinowali zadnego wala to sie skonczy underovo. Mam pograne under 2,5 i genk x2. under 0,5 sie balem bo to bardziej taki sparing, graja na luzie i jakis przypadkowy gol moze pasc

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Hrvatski Dragovoljac - HNK Gorica
Gorica powinna ugrac imo
Właśnie wpadłem na analizę tego meczu na Typach Dnia. Faktycznie, Hrvatski ostatnio 5 wtop, ale Gorica też mecze dobre przeplata średnimi. Myślę że może być jakieś 1:1. Ja chyba poczekam i w odpowiednim momencie over 1.5 puszczę po wyższym kursie.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Qingdao w dupe -3 po Q1. Nieźle, bo przegrywali nawet chyba -11. Jones świetnie skupia na sobie obronę, ale te skosne wide-open nie chcą trafiać :/ Może się ogarną.

smarkinfl 39

smarkinfl

Użytkownik
Właśnie wpadłem na analizę tego meczu na Typach Dnia. Faktycznie, Hrvatski ostatnio 5 wtop, ale Gorica też mecze dobre przeplata średnimi. Myślę że może być jakieś 1:1. Ja chyba poczekam i w odpowiednim momencie over 1.5 puszczę po wyższym kursie.
HD to naprawde slaba ekipa, ogladalem ich mecz lub dwa i prezentuja sie nieciekawie. Niedawno Gorica grala z Solinem ktory jest w dobrej formie, u siebie i bylo 0:0 bodajze. Gorici sa potrzebne sa pkt i mysle ze ugraja

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6220643]To może Genk będzie chciało wygrać ten mecz ? Chodź do awasu z 1 miejsca wystarczy im remis
no niby tak....
tylko że Genk ostatnio ma problemy w obronie.... tracą dużo goli i jak coś wpadnie dla Sasuolo to trza będzie się spinać... wiec lepiej np strzelić i nawet się cofnąć i czekać albo sie dowiezie win albo jak coś wpadnie przez przypadek to ,,zwycięski remis&quot;
Sasuolo w obronie tez lipa... wiec jakas bramka musi wpaść :&gt;

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
A jak ten Josh Smith rzuca? Jest szansa na o 24,5?
chyba ma 2 pkt, pudłuje. 2 z wolnych trafił ale nie jestem pewny czy nie więcej.
Smith ma problem z faulami ogółem, wątpię żeby pograł dziś długo.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom