mlodybankrut
Użytkownik
Optic 2 mapa idealnie po mojej myśli lokata na kursie 2.0 to możliwe![]()
Co proponujesz na 3 mape? Kursy pewnie będą blisko 50-50 i ja bym się bardziej skłaniał w stronę duńczyków ale mam małe wątpliwości co do ich choke ????
Optic 2 mapa idealnie po mojej myśli lokata na kursie 2.0 to możliwe![]()
Kolego teesbor i młodybankrut. Nie chcę się tu rozpisywać napiszę w skrócie. Mam gdzieś kursy i na kogo on gra. Jednak jak widzę jego argumentację jak podaje te typy, to skłania mnie ku graniu przeciwko nim. Zwycięzców się nie sądzi prawda? Byłbym smieszny bo gram taki kurs? Jeżeli chcesz o tym porozmawiać zapraszam na priv, bo mam inne zdanie, tu już nie spamujmy. PozdrawiamA mi się po prostu wydaje że nic nie zagrałeś z tego meczu a teraz robisz wielki szum... Czyż tak nie jest? ????
Tomku tak jak mówiłem 2 mapa na takim kursie to była promocja dniaApeluje o spokój :]
Dzieki Jose za 2 mape.
Sesi @1,8 siatka iforbet
Astralis -3,5 rundy na 1 mapie @1,9
nie moge do Ciebie pw napisac, nie mam takiej opcji-albo nie wiem gdzie sie znajduje. po drugie, nie chce sie spierac. chodzilo mi o to, ze wawo jest zabawny w opisach swoich typow i trzeba to brac z przymruzeniem oka ????Kolego teesbor i młodybankrut. Nie chcę się tu rozpisywać napiszę w skrócie. Mam gdzieś kursy i na kogo on gra. Jednak jak widzę jego argumentację jak podaje te typy, to skłania mnie ku graniu przeciwko nim. Zwycięzców się nie sądzi prawda? Byłbym smieszny bo gram taki kurs? Jeżeli chcesz o tym porozmawiać zapraszam na priv, bo mam inne zdanie, tu już nie spamujmy. Pozdrawiam
e: Teesbor napisz do mnie na priv, spokojnie pogadamy. Tu już nie spamujmy. Pozdrawiam
40:50...=90..Under 95.5HT w bucks na odegranie @ 1.86...chociazmoze odrobie na patologi ????
na Internet Explorermozna gdzie obejrzec walke pudziana? tyle o tym piszecie, ze ciekawy jestem ????
2 lokaty naWielki finał
Astralis vs Optic
Moje bety
Optic wygra minimum 1 mapę @1.6
Optic wygra 2 mapę @2.0
Obydwa typy to Lokata pewne na 100% według mnie ale mogę się mylić
Optic win 2.75
Optic win 2:0 @6.5
Lekko
http://www.hltv.org/match/2307010-astralis-optic-eleague-season-2#streamcontainermacie jakiegos streama na ten e-sport?