1golxx
Użytkownik
Ok też wezmęNets
2.15 bet365
Ok też wezmęNets
2.15 bet365
Jezeli tak mowisz to ok, ja tam jestem za tym, aby ludzie sie bogacili ????Jasne, zgadzam się. Ale przez 13 lat nie było cs'a do obstawiania ; p Jak ktoś lubi się bawić to i mniej więcej się zna to jak najbardziej do grania. Na Eleague grałem grubo vp, zamknięte przy 14:11 na Cache z Faze i pograne od razu Faze. To samo wczoraj z Astralis z SK oraz pełno innych meczów wcześniej.
I vice versa, dziś zamknąłem Optic przy 8:1 i pograłem Astralis, zobaczymy jak wyjdę na tym. Na razie Astralis robi kambek więc wszystko mozliwe na 2x zysk : DJezeli tak mowisz to ok, ja tam jestem za tym, aby ludzie sie bogacili ????
Moim zyciowym zadaniem jest ZRASZAC BUKI ???? ???? ????
Powodzenia! Ja przy remisie (a jest 8:6 dla moich) zamykam i bede mial minimalny zysk! Stawialem po 2.62 a jest 2.00 obecnie. Go go OpTic!!I vice versa, dziś zamknąłem Optic przy 8:1 i pograłem Astralis, zobaczymy jak wyjdę na tym. Na razie Astralis robi kambek więc wszystko mozliwe na 2x zysk : D
Przyjacielu, rozumiem! Ale tak mozna powiedziec o kazdej dyscyplinie. Ja osobiscie uwazam, ze kontrowanie, aby zarobic na przeciwnej druzynie albo te cash-outy wszelkiego rodzaju (bet365, bah, unibet) to zbrodnia i haczyk na ktory sie ludzie lapia.
Testowalem wszelkie rodzaje gry i naprawde uwazam, ze najlepiej miec przemyslany typ a za kilka godzin sprawdzic jego wynik ????
Ogarną spokojnie,dałem ciała z tym meczem ,mysĺałem,że jest troche pozniej, bo handi +9,5pkt było super.Nets niech mi ogarna +8.5 i bedzie dobrze. Wtedy nawet jak OpTic wtopia to bedzie na plus ????
Nets z takim handicap wejdzie fi na 100%Nets niech mi ogarna +8.5 i bedzie dobrze. Wtedy nawet jak OpTic wtopia to bedzie na plus ????
Ponawiam Optic 2.20
Fajnie aby wygrali, coś by się nowego działo w csie, aczkolwiek po dzisiejszym wywaleniu fnxa z SK całe hltv huczy XD
Wlasnie wtedy +8.5 zalapalem, wydawalo mi sie super value.Ogarną spokojnie,dałem ciała z tym meczem ,mysĺałem,że jest troche pozniej, bo handi +9,5pkt było super.
Zagrany Optic po 2.5, zamknięty przy 1.25, zagrane Astralis przy 3.75, zamykam przy 1.57. Prawie pięciokrotny zysk i teraz idę ze spokojem spać ????
Maaam tak samo jaaak Ty, jeszcze teraz znów Optic pograneNo to jeszcze @3.0 Astralis za połowę wygranej ????