zraszacz-bukow
Użytkownik
Nets.... grajcie cos.
Wiecej szczescia niz umiejetnosci ???? Ale fakt, ladne to bylo.Optic po tym clutchu Device się załamie, takie przypuszczenia mam ????
przypuszczenia błędneOptic po tym clutchu Device się załamie, takie przypuszczenia mam ????
Ponawiam Optic 2.20
Fajnie aby wygrali, coś by się nowego działo w csie, aczkolwiek po dzisiejszym wywaleniu fnxa z SK całe hltv huczy XD
JEEEEEEEEEEST!! No wreszcie zarobiony tak jak powinienem!!Dobra, poszlo na Optic, ladnie grali, podobala mi sie analiza, ze oni nic nie musza. Wiec nie bedzie spiny. A wez graj w CSa ze stresem = zero headow z deagle'a.
hehe najgorzej 9pkt;po Boze Nets.......................................................... nie wierze!!!!!!!!!! (+8.5 nie weszlo!!)
Ale w dupe was mam, OpTic mi wygralo ????
Koncowka z dupy... co za debil fauluje na 7 sekund przed koncem ze strata 7 punktow?? Juz powinno byc podawanie raczek. Ale to nie byl main bet. OpTic wygralo, nie spekalem, jestem bogaty ????hehe najgorzej 9pkt;p
Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?o Boze Nets.......................................................... nie wierze!!!!!!!!!! (+8.5 nie weszlo!!)
Ale w dupe was mam, OpTic mi wygralo ????
Cristal drugi set @2,43 Unibet
Graty dla niego, ja tam mam swoje swieto, bo ostatnio mega srednio bylo a dzisiejszy dzien to wreszcie golden day i mam troche gotoweczki na luksusowe wakacje. Tak jak pisalem, lubie jak ludzie sie bogaca. Lubie tez jak ja sie bogace! Grunt to zraszac buki ????Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?