zraszacz-bukow
Użytkownik
Nets.... grajcie cos.
Wiecej szczescia niz umiejetnosci ???? Ale fakt, ladne to bylo.Optic po tym clutchu Device się załamie, takie przypuszczenia mam ????
przypuszczenia błędne , zobaczymy co dalejOptic po tym clutchu Device się załamie, takie przypuszczenia mam ????
Ponawiam Optic 2.20
Fajnie aby wygrali, coś by się nowego działo w csie, aczkolwiek po dzisiejszym wywaleniu fnxa z SK całe hltv huczy XD
JEEEEEEEEEEST!! No wreszcie zarobiony tak jak powinienem!!Dobra, poszlo na Optic, ladnie grali, podobala mi sie analiza, ze oni nic nie musza. Wiec nie bedzie spiny. A wez graj w CSa ze stresem = zero headow z deagle'a.
hehe najgorzej 9pkt;po Boze Nets.......................................................... nie wierze!!!!!!!!!! (+8.5 nie weszlo!!)
Ale w dupe was mam, OpTic mi wygralo ????
Koncowka z dupy... co za debil fauluje na 7 sekund przed koncem ze strata 7 punktow?? Juz powinno byc podawanie raczek. Ale to nie byl main bet. OpTic wygralo, nie spekalem, jestem bogaty ????hehe najgorzej 9pkt;p
Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?o Boze Nets.......................................................... nie wierze!!!!!!!!!! (+8.5 nie weszlo!!)
Ale w dupe was mam, OpTic mi wygralo ????
Graty dla niego, ja tam mam swoje swieto, bo ostatnio mega srednio bylo a dzisiejszy dzien to wreszcie golden day i mam troche gotoweczki na luksusowe wakacje. Tak jak pisalem, lubie jak ludzie sie bogaca. Lubie tez jak ja sie bogace! Grunt to zraszac buki ????Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?