>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
okej, ostatni typ na minus ale i tak ładnie zarobiony na tym spotkaniu ???? Teraz trzeba tydzień na ECS czekać żeby znów zarobić, byle nie stracić wygranej w ciągu tego tygodnia xD

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Ponawiam Optic 2.20
Fajnie aby wygrali, coś by się nowego działo w csie, aczkolwiek po dzisiejszym wywaleniu fnxa z SK całe hltv huczy XD
✅✅
Co jak co ale Mixwell to jest mega gość, kto pograł przy 8:7 jest bogaty : D
Rozliczam, bo nie wierzę, że Chokestralis ugra z 15:8

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
o Boze Nets.......................................................... nie wierze!!!!!!!!!! (+8.5 nie weszlo!!)

Ale w dupe was mam, OpTic mi wygralo ????

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
o Boze Nets.......................................................... nie wierze!!!!!!!!!! (+8.5 nie weszlo!!)

Ale w dupe was mam, OpTic mi wygralo ????
Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?
Graty dla niego, ja tam mam swoje swieto, bo ostatnio mega srednio bylo a dzisiejszy dzien to wreszcie golden day i mam troche gotoweczki na luksusowe wakacje. Tak jak pisalem, lubie jak ludzie sie bogaca. Lubie tez jak ja sie bogace! Grunt to zraszac buki ????
Ide do lodowki po 6 browara, jutro moge spac do 12 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom