marqs3lby
Użytkownik
Ale ktoś poszalał. 1 SEK to 45 groszy.
https://gyazo.com/86bf13441156dde20d0b45e52d2ba958
https://gyazo.com/86bf13441156dde20d0b45e52d2ba958
4/5 polecam się na przyszłośćhehehehe
czyżby tilt ?? Odejdź od komputera i nie rób głupot
Panowie odłóżcie te pistolety bo jak widać straszna loteria
Ode mnie z prawdziwego sportu na dziś:
Chelsea + 0.5 @ 1,7
Juve - Atalanta bts @ 2,04
Wisła - Lechia bts @ 1,67 Paixao xD
Lipsk - Schalke bts @ 1,8
i lżej remis w el klasyko @ 4,26
Jakie zdziwko?? Astralis na Cobble gra tragedię, a to najlepsza mapa Optic, żadnego zdziwko nie ma.Dobra, nie pekam, zostawiam OpTic. Na drugiej mapie po profesorsku. Jezeli ktos ma byc zesrany to predzej Astralis. Byli faworytami, wygrali gladko pierwsza mape a tu zdziwko.
Kursy na druga mape dla OpTic byly w granicach 2.00 wiec bukmachersko byli dogiem. Mam nadzieje, ze OpTic przedluza passe z drugiej mapy i wygraja, bo zasluguja.
Amen. ???? //4 browara pije ????
Na Byki to bym uwazał,Wade out.Raptors, Celtics, Bull i z hokeja: Nutki, Pingwiny co myslicie?
Hehe.Jakie zdziwko?? Astralis na Cobble gra tragedię, a to najlepsza mapa Optic, żadnego zdziwko nie ma.
Overpass to z kolei ulubiona mapa Astralis więc na pewno nie będą obsrani jak twierdzisz.
Sprawdź jego fanpage na FB. Wydaje mi się, ze jestmozna gdzie obejrzec walke pudziana? tyle o tym piszecie, ze ciekawy jestem ????
zamykac te optic czy zostawic?
Co za logika... przypomina mi uzytkownika o nicku bankroll. Ten to lubil zamykac druzyny i stawiac na przeciwne. I to kilka razy w tym samym meczu ???? ????wydaje mi się, że lepiej zamknąć i za drobne po kursie @3.75 zagrać Astralis
W csie to akurat ma pozytywne skutki, wczoraj granie na astralis i kontrowanie na tranie sk po kursie 10 i zamknięcie przy stanie 13:9 dawało konkretny zysk. Nawet wygrywając połowę 12:3, 13:2 nie jesteś pewny wygranej meczu, a kursy są powalające.Co za logika... przypomina mi uzytkownika o nicku bankroll. Ten to lubil zamykac druzyny i stawiac na przeciwne. I to kilka razy w tym samym meczu ???? ????
Do tej pory splaca Vivusa.
łatwocruz - tucuman
ov 0,5 ht
1.72 bet365
E tam. Jezeli chcesz zysk a stawiales na OpTic to teraz mozna z zyskiem zamknac i isc spac. Takie kombinowania na dluzsza mete nie maja prawa przyniesc zysku. Uwierz mi, ja juz 13 lat w tym siedze. Sto razy bylem bankrutem. 101 raza bylem milionerem.W csie to akurat ma pozytywne skutki, wczoraj granie na astralis i kontrowanie na tranie sk po kursie 10 i zamknięcie przy stanie 13:9 dawało konkretny zysk. Nawet wygrywając połowę 12:3, 13:2 nie jesteś pewny wygranej meczu, a kursy są powalające.
odpowiedział dobrze KubaM, CS to specyficzna 'dyscyplina' do obstawiania gdzie można sporo na takim czymś zarobić. Wiadomo, nie zawsze się udaje ale na CS'sie jestem na grubym plusie.Co za logika... przypomina mi uzytkownika o nicku bankroll. Ten to lubil zamykac druzyny i stawiac na przeciwne. I to kilka razy w tym samym meczu ???? ????
Do tej pory splaca Vivusa.
????W csie to akurat ma pozytywne skutki, wczoraj granie na astralis i kontrowanie na tranie sk po kursie 10 i zamknięcie przy stanie 13:9 dawało konkretny zysk. Nawet wygrywając połowę 12:3, 13:2 nie jesteś pewny wygranej meczu, a kursy są powalające.
Dzięki złapał kurs 2,50cruz - tucuman
ov 0,5 ht
1.72 bet365
Jasne, zgadzam się. Ale przez 13 lat nie było cs'a do obstawiania ; p Jak ktoś lubi się bawić to i mniej więcej się zna to jak najbardziej do grania. Na Eleague grałem grubo vp, zamknięte przy 14:11 na Cache z Faze i pograne od razu Faze. To samo wczoraj z Astralis z SK oraz pełno innych meczów wcześniej.E tam. Jezeli chcesz zysk a stawiales na OpTic to teraz mozna z zyskiem zamknac i isc spac. Takie kombinowania na dluzsza mete nie maja prawa przyniesc zysku. Uwierz mi, ja juz 13 lat w tym siedze. Sto razy bylem bankrutem. 101 raza bylem milionerem.
Przyjacielu, rozumiem! Ale tak mozna powiedziec o kazdej dyscyplinie. Ja osobiscie uwazam, ze kontrowanie, aby zarobic na przeciwnej druzynie albo te cash-outy wszelkiego rodzaju (bet365, bah, unibet) to zbrodnia i haczyk na ktory sie ludzie lapia.odpowiedział dobrze KubaM, CS to specyficzna 'dyscyplina' do obstawiania gdzie można sporo na takim czymś zarobić. Wiadomo, nie zawsze się udaje ale na CS'sie jestem na grubym plusie.
????