Jakiś pseudofan Wawo? Malo śmieszny to jest Twój wódz. Ja mowie całkiem poważnie. Juz chyba 10 jego typ od wujka/dziadka/taty/mamy/kolegi/brata itd który wiadomo ze nie wchodzi, wiec grywam przeciwnie. Pp jakim kursie 1,1? Mogłem zagrać ok 75/80 mim i kurs był piękny. Poza tym nie każdy ogarnięty jak mówisz gra na nielegalnych zagranicznych bukmacherach
(wiem, STS można zamykać od niedawna). Wiec następnym razem bron lepiej swojego wodza. Pozdrawiam
w tym wypadku akurat stane w obronie wawo
po pierwszej polowie postawil u0,5 po kursie 4, duze ryzyko, duzy kurs
Ty postawiles po kursie niskim, pewnie kolo 1,8 - maly kurs, ryzyko nie male
a probujac osmieszyc sam kurs slabo wygladasz. jeslibys postawil w tym momencie co wawo to mialbys rzeczywiscie kurs 1,1 i bylbys smieszny grajac to.
e: jedyne czym wawo wywolal kolejny raz fale smiechu to jak zwykle opis do postawionego betu
e2: i jesli sie przyczepiasz do tego na jakim kto buku gra to
1) przywalaj sie do kazdego typo podanego na forum (nikt normalny nie podaje kursu z stsa)
2) opcja zamknij zaklad dziala na zasadzie kontrowania beta. jesli bys w danym momencie postawil na zaklad przeciwny jakas stawke( trzeba to policzyc) to wyszedlbys na to samo co zamkniecie zakladu. nie wiesz za tem czy wawo gra na nielegalnym buku.