zraszacz-bukow
Użytkownik
OpTic odradza sie!!! Czuje blowout na tej mapie a potem Astralis bedzie zesrane i OpTic wezmie to ????
Tylko Mańkowski trzyma poziomBedorf gwiazda dostaje jakiegoś porządnego i w papę
W ogóle to my jesteśmy żałośni w tym sporcie, a na siłę z nich gwiazdy robią.....Tylko Mańkowski trzyma poziom
El Testosteron akurat organizuje walki już przeszedł na emeryturęTo teraz myślę że powinno dojść do walki Popek vs Najman. ???? Po tym co odwalił na nikogo lepszego nie zasługuje.
a co tu sie wydarzylo?Marco Fu
1.61
bet365
A mi się po prostu wydaje że nic nie zagrałeś z tego meczu a teraz robisz wielki szum... Czyż tak nie jest? ????Jakiś pseudofan Wawo? Malo śmieszny to jest Twój wódz. Ja mowie całkiem poważnie. Juz chyba 10 jego typ od wujka/dziadka/taty/mamy/kolegi/brata itd który wiadomo ze nie wchodzi, wiec grywam przeciwnie. Pp jakim kursie 1,1? Mogłem zagrać ok 75/80 mim i kurs był piękny. Poza tym nie każdy ogarnięty jak mówisz gra na nielegalnych zagranicznych bukmacherach (wiem, STS można zamykać od niedawna). Wiec następnym razem bron lepiej swojego wodza. Pozdrawiam
w tym wypadku akurat stane w obronie wawoJakiś pseudofan Wawo? Malo śmieszny to jest Twój wódz. Ja mowie całkiem poważnie. Juz chyba 10 jego typ od wujka/dziadka/taty/mamy/kolegi/brata itd który wiadomo ze nie wchodzi, wiec grywam przeciwnie. Pp jakim kursie 1,1? Mogłem zagrać ok 75/80 mim i kurs był piękny. Poza tym nie każdy ogarnięty jak mówisz gra na nielegalnych zagranicznych bukmacherach (wiem, STS można zamykać od niedawna). Wiec następnym razem bron lepiej swojego wodza. Pozdrawiam
Nie Trybson wygrał z tym cieślą i też dał sobie spokójTo zawsze może wrócić, po za tym nie miał czasem teraz walczyć z jakimś Trybsonem?
Śmieszne jest to, że taka piaskownica tutaj panuje.e: jedyne czym wawo wywolal kolejny raz fale smiechu to jak zwykle opis do postawionego betu
O'SA @1.44
Tomku, co z NBA?Apeluje o spokòj :]
Dzieki Jose za 2 mape.
Tomek co polecasz na nockę z NBA?Apeluje o spokòj :]
Dzieki Jose za 2 mape.