zilzil
Użytkownik
Chyba 25k :grin:Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?
aaa dolców to mniej xd
Chyba 25k :grin:Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?
Nawet nie wiesz jak mi się morda cieszy bo mogę zrobić to samo : DGraty dla niego, ja tam mam swoje swieto, bo ostatnio mega srednio bylo a dzisiejszy dzien to wreszcie golden day i mam troche gotoweczki na luksusowe wakacje. Tak jak pisalem, lubie jak ludzie sie bogaca. Lubie tez jak ja sie bogace! Grunt to zraszac buki ????
Ide do lodowki po 6 browara, jutro moge spac do 12 ????
Graty dla niego, ja tam mam swoje swieto, bo ostatnio mega srednio bylo a dzisiejszy dzien to wreszcie golden day i mam troche gotoweczki na luksusowe wakacje. Tak jak pisalem, lubie jak ludzie sie bogaca. Lubie tez jak ja sie bogace! Grunt to zraszac buki ????
Ide do lodowki po 6 browara, jutro moge spac do 12 ????
13 lat w bukmacherce, wiem jak to dziala! Wyplacilem 80% zysku z bet365 na skrilla (idzie ponad 5h wiec juz nie da rady obstawic). 20% zysku postawilem na random bety, po statystykach. Zobaczymy.Powiem Ci ze wiele racy o godzinie 01.40 bylem mega zarobiony a rano budzilem sie z moralniaczkiem ???? 'nie chwal dnia przed zachodem slonca'
Dobra rada - dzis juz nie graj ????
to samo dałem przed minutąTampa Bay Lightings strzeli w 2 tercji @ 2.1 bet365
Delikatna stawka
DalemTampa Bay Lightings strzeli w 2 tercji @ 2.1 bet365
Delikatna stawka
zlapalem jeszcze wieksze ????salvador win@4,3
salvador +1,5 seta @2,5
Tampa Bay Lightings strzeli w 2 tercji @ 2.1 bet365
Delikatna stawka
pogralem over 2,5 przed strzeleniem gola. powiedz mi, jak ten mecz wyglada? beda gole jeszcze?
Over 2.5 powinien wpaść.pogralem over 2,5 przed strzeleniem gola. powiedz mi, jak ten mecz wyglada? beda gole jeszcze?