1.
Rozgrywki: ELEAGUE Season 2
Mecz: Fnatic vs Optic
Godzina: 00:00
Typ: Optic win @2.25 4/10
Optic +2.5 @2.00 6/10
Nic nie rozumiesz, pooglądaj trochę meczów, wtedy ogarniesz które absencje mają znaczenie, a które nie. Bez odbioruogarnij sie, co zostalo zweryfikowane to ze napisales ze George jest allstarem a drugi jest rookie???? Jezeli nie zauwazasz tego ze jeden i drugi jest rownie waznym ogniwem w swojej druzynie to ja juz nie wiem w jaki sposob mam z Toba rozmawiac, probujesz jakos dowiesc swoich racji, kazda druzyna ma swojego lidera jaka druzyna taki lider, a pieprzenie ze to allstar przyprawia mnie o bol brzucha ze smiechu, mecz moze bedzie pozamiatany ale nie tylko z powodu straty jednego zawodnika
Oba zespoły potrafią bardzo dobrze grać tą mapę, wszystko zależy dzisiaj od dyspozycji dnia ale patrząc tak obiektywnie to dignitas ostatnio lepiej pogrywaCbble w meczu Dignitas z Francuzami. Ktoś coś?
Wiekszy kurs value.jakieś pomysły na Envyus-Dignitas ?
Myślę że spokojnie może jakiś nieduży handi, bez tych graczy Indiana, jak ktoś to napisał ładnie "jak dzieci we mgle"Zastanawiam się nad Suns. Bez Millesa i Georga Indiana ma szansę? Jak sadzicie?
Z taką grą jak przez ostanie 2 minuty to nie ma. Tam jest Teague + kołek Turner. Nie ma opcji.Zastanawiam się nad Suns. Bez Millesa i Georga Indiana ma szansę? Jak sadzicie?
W przyszłości ilekroć zobaczysz te akcje na YT chociażby, to będzie się kojarzyć z przegranym typem. To najgorsze jest ????Zwróćcie uwagę na to ile naboi miał krimzz ... Załamać się idzie
JA mam Phoenix po 2.30, zeby oni jeszcze cos bronili.Z taką grą jak przez ostanie 2 minuty to nie ma. Tam jest Teague + kołek Turner. Nie ma opcji.
Już nie wiem czy to takie umiejętności, czy fart Krimza, czy klątwa Siekiery ????dla tych co grali optic:
Ta runda zadecydowała o wszystkim...
https://clips.twitch.tv/eleaguetv/DeterminedElkTriHard
Zwróćcie uwagę na to ile naboi miał krimzz ... Załamać się idzie
Dla mnie zadecydowala runda, jak Fnatic rozbroilo bombe bez deffa 1 vs 1, bo Optic, wlasnie nie pamietam kto, nie mogl trafic w nieruchomy cel i chyba z 20 naboi zmarnowal.dla tych co grali optic:
Ta runda zadecydowała o wszystkim...
https://clips.twitch.tv/eleaguetv/DeterminedElkTriHard
Zwróćcie uwagę na to ile naboi miał krimzz ... Załamać się idzie