Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
masz racje nic nie rozumiem w swoim zyciu zapewne widzialem wiecej meczy nba jak ty dobranocek swego czasu ale najlepiej napisac cos bez sensu a na koncu bez odbioru. No to bez odbioru.
Dla mnie zadecydowala runda, jak Fnatic rozbroilo bombe bez deffa 1 vs 1, bo Optic, wlasnie nie pamietam kto, nie mogl trafic w nieruchomy cel i chyba z 20 naboi zmarnowal.
Mówisz o mixwellu, który grał najlepiej z opticów i jest najlepszy, jak widać nawet najlepsi mają zwiechy Oczywiście było co najmniej z 4 czy 5 takich rund gdzie optic miał takiego niefarta, albo przegrał w tak kuriozalny sposób że aż ciężko to wytłumaczyć, no ale ta runda o której napisałem tak naprawdę była bardzo ale to bardzo ważna w kontekście wyniku bo to była w zasadzie najważniejsza runda w dogrywce... Z drugiej strony przy 12:15 dla Fnatic, także NAF ugrał wydawałoby się niemożliwą rundę do wygrania dzięki czemu optic odżył i był dalej w grze ????
Miałem Phoenix na kwartę po 4 i to co wyrobili w końcówce to [*]. A na tego Ukraińca nie mogę patrzeć. Koszykarskie dno, nie wiem co jeszcze robi w NBA
Bledsoe nie lepszy, ale jest murz... tzn. czarnoskóry, więc myślenia nie wymagam. Te ich techniki to po ochłonięciu śmieszne są w sumie.
Uczepiliście się tego Lena, nie jest jakiś tragiczny ???? powinni się skupić na Bookerze i Bledsoe, bo zaraz w foul trouble mogą wpaść.
Tak w ogóle to nie obchodzi mnie kto wygra, zależy mi tylko, żeby Teague te 5 pkt dorzucił.
Thompson i Curry co lay-upy marnują sam na sam z koszem, no parodia, nie gram już dzisiaj nic bo przez siekierę i jego optic pech przeszedł na mnie ????