wcaleniee
Użytkownik
No widzę właśnie, faul za faulem w deff. I Len, zapomniałem kogo Suns mają na 5:-D patologiczny mecz.JA mam Phoenix po 2.30, zeby oni jeszcze cos bronili.
No widzę właśnie, faul za faulem w deff. I Len, zapomniałem kogo Suns mają na 5:-D patologiczny mecz.JA mam Phoenix po 2.30, zeby oni jeszcze cos bronili.
masz racje nic nie rozumiem w swoim zyciu zapewne widzialem wiecej meczy nba jak ty dobranocek swego czasu ale najlepiej napisac cos bez sensu a na koncu bez odbioru. No to bez odbioru.Nic nie rozumiesz, pooglądaj trochę meczów, wtedy ogarniesz które absencje mają znaczenie, a które nie. Bez odbioru
Już nie wiem czy to takie umiejętności, czy fart Krimza, czy klątwa Siekiery ????
mixwell tak spanikował.wlasnie nie pamietam kto
Mówisz o mixwellu, który grał najlepiej z opticów i jest najlepszy, jak widać nawet najlepsi mają zwiechy Oczywiście było co najmniej z 4 czy 5 takich rund gdzie optic miał takiego niefarta, albo przegrał w tak kuriozalny sposób że aż ciężko to wytłumaczyć, no ale ta runda o której napisałem tak naprawdę była bardzo ale to bardzo ważna w kontekście wyniku bo to była w zasadzie najważniejsza runda w dogrywce... Z drugiej strony przy 12:15 dla Fnatic, także NAF ugrał wydawałoby się niemożliwą rundę do wygrania dzięki czemu optic odżył i był dalej w grze ????Dla mnie zadecydowala runda, jak Fnatic rozbroilo bombe bez deffa 1 vs 1, bo Optic, wlasnie nie pamietam kto, nie mogl trafic w nieruchomy cel i chyba z 20 naboi zmarnowal.
Dorzuci, bo tam nie ma komu grac.Uczepiliście się tego Lena, nie jest jakiś tragiczny ???? powinni się skupić na Bookerze i Bledsoe, bo zaraz w foul trouble mogą wpaść.
Tak w ogóle to nie obchodzi mnie kto wygra, zależy mi tylko, żeby Teague te 5 pkt dorzucił.
Nie takie jaja się działyDorzuci, bo tam nie ma komu grac.