valentine28
Forum VIP
każdy z zawodników otrzymuje bodaj 10000$ i grają 3 rundy po ct i 3 rundy po tt, chociaż zdarzają się turnieje gdzie gra się 10 rund a nie 6A jak to jest z dogrywką oni zawsze mają kasę na broń
każdy z zawodników otrzymuje bodaj 10000$ i grają 3 rundy po ct i 3 rundy po tt, chociaż zdarzają się turnieje gdzie gra się 10 rund a nie 6A jak to jest z dogrywką oni zawsze mają kasę na broń
10000$ na start w dogrywkach.A jak to jest z dogrywką oni zawsze mają kasę na broń
Ma problemy z kostką, nie zagra dzisiaj nawet minuty. Dostaniesz zwrot.Ktoś wie dlaczego nie gra Paul George? Mam na niego overek zagrany a nie widzę go na parkiecie. I drugie pytanie, skoro nie gra to będzie zwrot czy przegrany typ?
To nie pisz bzdur i nie porównuj absencji PG z kolesiem który zagrał 10 meczów w lidze. Nic po meczu nie zobaczymy, bo to co napisałem już dawno zostało zweryfikowane i jeden mecz nic tutaj nie zmieni.czy cos mam sobie jeszcze zapamietac xD? okaze sie po meczu ile warte sa slowa odnoszace sie do Indiany, ktore napisales. Nie gra jeden zawodnik tylko cala druzyna a Cavs w koncu musieli przegrac ..
nastepny razem sie tak nie unos szpecu ty
To miłej pracy i soboty i zgarnięcia kasy z NBA ja czekam na płkę over 1,5 i marnie to widzę :;/:Tomcio to już nie dobry wieczór a dobra noc hehe jak zAWsze na poprawę humoru coś napiszesz Spadam spać bo 5 wstaje, rano tylko zgarnąć sianko za NBA i do roboty hehe
ogarnij sie, co zostalo zweryfikowane to ze napisales ze George jest allstarem a drugi jest rookie???? Jezeli nie zauwazasz tego ze jeden i drugi jest rownie waznym ogniwem w swojej druzynie to ja juz nie wiem w jaki sposob mam z Toba rozmawiac, probujesz jakos dowiesc swoich racji, kazda druzyna ma swojego lidera jaka druzyna taki lider, a pieprzenie ze to allstar przyprawia mnie o bol brzucha ze smiechu, mecz moze bedzie pozamiatany ale nie tylko z powodu straty jednego zawodnikaTo nie pisz bzdur i nie porównuj absencji PG z kolesiem który zagrał 10 meczów w lidze. Nic po meczu nie zobaczymy, bo to co napisałem już dawno zostało zweryfikowane i jeden mecz nic tutaj nie zmieni.