>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Nie ma co porównywać rookie do all-stara.
rookie czy nie rookie ale robi tam wiekszosc roboty jak George w Indianie wiec takie porownanie rookie czy nie rookie jest bez sensu, poza tym Phila jest mloda druzyna i kazdy pelni inna role jak w Indianie ktora jest bardziej poukladana

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
rookie czy nie rookie ale robi tam wiekszosc roboty jak George w Indianie wiec takie porownanie rookie czy nie rookie jest bez sensu, poza tym Phila jest mloda druzyna i kazdy pelni inna role jak w Indianie ktora jest bardziej poukladana
Zapamiętaj sobie, że akurat znaczenie mają absencje głównie gwiazd, Embiid nie grał to zastąpili go Okaforem bez straty dla drużyny. Za to brak George&#39;a to prawdziwe osłabienie porównywalne z brakiem LBJ&#39;a w Cavs albo Davisa w NOP.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Od siebie polecam Optic @2,25.
Robi sie powoli masowka, ale jak zagraja tak, jak powinni zagrac, to bedzie easy jak wczorajsze Faze.
⛔
Z 4-5 rund stykowych,z ktorych 3 naprawde powinny pasc lupem Optic, ale oddali.
Teraz rozliczam, bo nie wierze, ze jeszcze wroca.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Zapamiętaj sobie, że akurat znaczenie mają absencje głównie gwiazd, Embiid nie grał to zastąpili go Okaforem bez straty dla drużyny. Za to brak George&#39;a to prawdziwe osłabienie porównywalne z brakiem LBJ&#39;a w Cavs albo Davisa w NOP.
czy cos mam sobie jeszcze zapamietac xD? okaze sie po meczu ile warte sa slowa odnoszace sie do Indiany, ktore napisales. Nie gra jeden zawodnik tylko cala druzyna a Cavs w koncu musieli przegrac ..
nastepny razem sie tak nie unos szpecu ty

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Ktoś wie dlaczego nie gra Paul George? Mam na niego overek zagrany a nie widzę go na parkiecie. I drugie pytanie, skoro nie gra to będzie zwrot czy przegrany typ?

domel206 802

domel206

Użytkownik
gra ktos Canadiens ? wiem że bez Price ale Montoya juz chyba wzial nauczke po mecz z Jackets ????
@2.8 - sporo moim zdaniem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom