siekiera512
Użytkownik
jednaApropo Eleague Fnatic v Optic to grana jest jedna mapa czy wiecej?
jednaApropo Eleague Fnatic v Optic to grana jest jedna mapa czy wiecej?
A nie jest tak że Cache jest mocną mapą CT??Optic na razie wyglada bardzo dobrze, te przegrane rundy bardzo niefortunne
Colo Colo HT 1.80
Mocno idą od początku, zaraz powinno coś wpaść
nie nie, obie ekipy statystycznie po tt wygrywaja wiecej rund niz po ctA nie jest tak że Cache jest mocno mapą pod CT??
Mysle, ze czysto obiektywnie patrzac polowa powinna sie skonczyc 5:10, zamiast 7:8.Optic na razie wyglada bardzo dobrze, te przegrane rundy bardzo niefortunne
George nie gra, o wieksze osłabienie trudnoIndiana po 1.54 u siebie z Suns? jak nie ma zadnych oslabien to mozna cisnac
no bez Georga to kiepsko, ale ostatnio Phila tez miala przegrac z Wizards bez tego goscia o serowym nazwisku a zasneli ich po 2.75George nie gra, o wieksze osłabienie trudno
Ja myslałem czy nie pograc Phoenix ????Indiana po 1.54 u siebie z Suns? jak nie ma zadnych oslabien to mozna cisnac
nie masz mocy siekiery to graj smialoJa myslałem,czy nie pograc Phoenix ????
Paul George OUT, Rodney Stuckey limitowane minuty.Indiana po 1.54 u siebie z Suns? jak nie ma zadnych oslabien to mozna cisnac
Embiid to serowe nazwisko? ????no bez Georga to kiepsko, ale ostatnio Phila tez miala przegrac z Wizards bez tego goscia o serowym nazwisku a zasneli ich po 2.75
Nie ma co porównywać rookie do all-stara.no bez Georga to kiepsko, ale ostatnio Phila tez miala przegrac z Wizards bez tego goscia o serowym nazwisku a zasneli ich po 2.75
Ferrol Carril Oeste VS Estudiantes de San Luis
Dw: 0:0 HT
@2.62