kuchcik
Użytkownik
Trafione. Szkoda tylko, że ostatnio tak często się to powtarza.Jak to mówią: "operacja się udała, pacjent zmarł".
Trafione. Szkoda tylko, że ostatnio tak często się to powtarza.Jak to mówią: "operacja się udała, pacjent zmarł".
Po prostu dal Ci kolejny powód do wiesz czego.Allen mistrz, co on zrobil
można to gdzieś oglądać? czy tylko suchy wynik na becieTa Sorocabana to jakas patologia, 4 punkty przez 7 minut.
Ja sĺedze suchy wynik, tych dwoch brakujących to podstawowi zawodnicy,bo akurat Bauru czasami oglądam, ale te łajzy i tak widac nie ogarniają.można to gdzieś oglądać? czy tylko suchy wynik na becie
Może się rozkręcą bo narazie faktycznie słabo to wyglądaJa sĺedze suchy wynik, tych dwoch brakujących to podstawowi zawodnicy,bo akurat Bauru czasami oglądam, ale te łajzy i tak widac nie ogarniają.
Robban w FaZe, miło :]Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości co do zawodów w CS:GO na IEM Oakland to w dziale w odpowiednim temacie zamieściłem wszystkie informacje (W końcu znalazłem czas ???? )
https://www.twitch.tv/izakoooBedzie dzis polski komentarz do CSa?
Oglądasz to ? Sie kurde skusiłem i jeszcze potwierdziłem do gry.ta sorocobana tego w życiu nie wygra...
ja też pograłem, spokojnie może jeszcze się ogarną, 4pkt to nie dużoOglądasz to ? Sie kurde skusiłem i jeszcze potwierdziłem do gry.