>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Roger pisał o Bauru wczesniej:
Gocil / Bauru will not be able to count on two of their starters in the next matches. The wings Alex Garcia and Léo Meindl were bruised in the last match of the Dragon against Paulistano. Léo suffered a ligament rupture in his right ankle and will defuse the team for up to 4 weeks. Alex Garcia has had a ligament rupture on the back of his right foot and will be out for up to 6.

Mozna tą Sorocabane pograc 1.62

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Kto ma konto w Rivalo, to dzisiaj warto zagrać over 21,5 pkt Barnesa z Dallas. Brakuje im 3 ważnych graczy w składzie, a linia jest dość niska zważywszy na te okoliczności.

ziomus7355 152

ziomus7355

Użytkownik
Mam nadzieje, że jutro Japoniec dostanie szybkie 2;0 za odpuszczanie meczu, wszystko pięknie fajnie ale Murray z Novakiem zachowali się z klasą wygrywając nawet wtedy gdy nie musieli... a Japoniec? Niech zostanie jutro ukarany...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tak musiało być. Przed meczem Wawrinki z Murrayem po wystawieniu kursów była ultra masówka na Keia, spadło z 1,88 do 1,60.

Odnośnie w kosza Barcelony z Realem to ktoś tam wcześniej pisał, że Barca bodajże bez 5 podstawowych zawodników, ale &quot;spokojnie&quot;... ????
Ja pisałem o tym,ze Barca dzis bez 5 zawodnikow, natomiast nic &quot;spokojnie&quot; nie napisałem...
Swoją drogą to zerknij na mecz ,składy i wynik z 06/11.
Jak sie gra co dwa dni mecz z tak krôtką ławką,to niestety..

Otrzymane punkty reputacji: +42
L 72

loozer21

Użytkownik
no ale to ja mam patrzeć obstawiając na jego jakieś widzimisie, humorki jego czy on ma kaprys wygrac czy przegrac? myslalem ze to jest profesjonalny sport a oni zarabiaja takie pieniadze ze my na oczy takich nie zobaczymy zeby wygrywali zawsze kiedy moga ze maja mentalnosc zwyciescy a nie frajera

H 902

hank

Użytkownik
⛔

I po co on męczył 3 sety to nie wiem.
Jak to mówią: &quot;operacja się udała, pacjent zmarł&quot;. Rozkmina dobra była.
Na noc Portland, ten kurs to jakieś jaja. Davis ma dzisiaj grać, ale to nic nie zmienia, Pelikany to ogóry.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Jak to mówią: &quot;operacja się udała, pacjent zmarł&quot;. Rozkmina dobra była.
Na noc Portland, ten kurs to jakieś jaja. Davis ma dzisiaj grać, ale to nic nie zmienia, Pelikany to ogóry.
Ten kurs jest jakiś podejrzany, nie dość że wysoki to jeszcze rośnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom