rambo131
Forum VIP
Ja przeciwko Shandongowi zagrałem. Narazie idzie dobrze.Jilin gram.
Ja przeciwko Shandongowi zagrałem. Narazie idzie dobrze.Jilin gram.
Ciekawy wybor,dobry początek, bo Jilin juz 14 w pierwszej kwarcie dostawał.Ja przeciwko Shandongowi zagrałem. Narazie idzie dobrze.
pre grałem. Ogólnie to nie ma tak błędnie ocenianej przez buki ligi jak CBA. Widziałeś linie na zawodników w B365? Tam średnio linie o +/- 3 pkt zawyżone bądź zaniżone. Na następną kolejkę jak wystawią to daję na test. Np. Yi Jianlin stał 21,5 a ma prawie 25 PPG, Carlos Boozer chyba 13 PPG a linia 15,5 czy Samardo Samuels 17,5 linia a ledwo 15 przekracza średnio. To tak z tych słynniejszych nazwisk w CBA.Ciekawy wybor,dobry początek, bo Jilin juz 14 w pierwszej kwarcie dostawał.
Kał Dżumbos w 4 secie 10-8 -> 11-13 -> 14-13KAL Jumbos jakieś 13-10 i teraz 14-17
W tym meczu co over dałeś to mogliby goście tym razem lepiej wykorzystać to, że od 3 minuty kwarty są w bonusie.pre grałem. Ogólnie to nie ma tak błędnie ocenianej przez buki ligi jak CBA. Widziałeś linie na zawodników w B365? Tam średnio linie o +/- 3 pkt zawyżone bądź zaniżone. Na następną kolejkę jak wystawią to daję na test. Np. Yi Jianlin stał 21,5 a ma prawie 25 PPG, Carlos Boozer chyba 13 PPG a linia 15,5 czy Samardo Samuels 17,5 linia a ledwo 15 przekracza średnio. To tak z tych słynniejszych nazwisk w CBA.
Argentyna rezerwa
CA San Telmo over 0,5ht ~2,62
Wiesz to są Chiny, liga kosmiczna. Oni mogą 35 pkt walnąć w kwarcie by w następnej 80. Ostatnio miałem over 197 w meczu Sichuan - Foshan. 162 regular padło, 1 dogrywka, 2 dogrywka i 103-97 się skończyło. Średnio jest narazie, zobaczymy.W tym meczu co over dałeś to mogliby goście tym razem lepiej wykorzystać to, że od 3 minuty kwarty są w bonusie.
heh wybacz szyderkę, ale twój nick nie zachęca do grania typów :grin::grin:Kontinen/Peers 1 set win 7-6 @7.0 Bet365
karwa nie zdążyłem ????Argentinos JRS over 0,5ht ~2,20
Mam dystans do siebie a poza tym, nikogo nie zmuszam żeby grał moje typy, ważne że u mnie w portfelu dudki się zgadzają.heh wybacz szyderkę, ale twój nick nie zachęca do grania typów :grin::grin:
spoko ???? ) to było humorystycznie, dobrze że masz dystans do siebie bo w tym kraju to rzadkość, powodzenia!Mam dystans do siebie a poza tym, nikogo nie zmuszam żeby grał moje typy, ważne że u mnie w portfelu dudki się zgadzają.
Nie zaliczylikarwa nie zdążyłem ????
55 zdobyli w tej kwarcie i tyle samo w 4 potrzeba do co najmniej zwrotu. Mam nadzieję, że goście podgonią chociaż ciężko będzie bo dzisiaj kompletnie wolnych nie trafiają.W tym meczu co over dałeś to mogliby goście tym razem lepiej wykorzystać to, że od 3 minuty kwarty są w bonusie.