Argentinos JRS over 0,5ht ~2,20
Argentinos JRS over 0,5ht ~2,20
Jakby chociaz na 75% rzucali to byłoby spoko.55 zdobyli w tej kwarcie i tyle samo w 4 potrzeba do co najmniej zwrotu. Mam nadzieję, że goście podgonią chociaż ciężko będzie bo dzisiaj kompletnie wolnych nie trafiają.
Dzień dobry, zaczynamy zabawę. ????
Kontinen/Peers 2-0 @1,82
Shanxi - Liaoning over216.5
cba
365
Jakby chociaz na 75% rzucali to byłoby spoko.
Na live 1.90, a przed meczowe 1,83.potrzebuję informacji jaki był kurs na 2:0 dla Kontine/Peers w 365 przed meczem, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć, a na czacie też mi nie chcą udzielić takiej informacji
Jakby była tylko trochę mniejsza różnica punktowa to jeszcze by sie pofaulowali i siadłoby :/4 pkt zabrakło, a na 1;30 brakowało 18. Jaja.
https://forum.bukmacherskie.com/f537/typy-na-zywo-dyskusja-42-a-139809-128.html#post6190750Fajnie jakby to Jilin w kosza ogarnęło Ale śmieszna ta chińska koszykówka
Nie bardzo wiem o czym mówisz. Godsent przecież nie gra w Oakland.Godsent po tym 2-0 z fnatic wróciło do gry w grupie. Dzisiaj z FaZe, ale nie widzę coś tego na HLTV.
Nie mam pytań co tam sie działo w koncôwce :grin:
Ja tylko zacytowałem Twój post dot. Oakland, a ogólnie chodzi mi o wszystkie dzisiejsze mecze.Nie bardzo wiem o czym mówisz. Godsent przecież nie gra w Oakland.
No tak ale dalej nie rozumiem o co chodziło z Godsent, które wróciło do gry w grupie I jakiś mecz z Faze.Ja tylko zacytowałem Twój post dot. Oakland, a ogólnie chodzi mi o wszystkie dzisiejsze mecze.