widziales co zrobil Sonego w tym TB przy punkcie na 3:2? Był przy siatce, 3/4 kortu wolnego, uderzył leciutko w strone przeciwnika.
Ładnie diś przytankowal
Najbardziej w meczu jest wkurwiające jak idą na overa 3 kwarty, a nagle ostatnia kwarta 20 pkt. Już wolę jak 4 kwarty idą słabo, wtedy od 1 się nie nastawiam na dobry wynik ????nawet nie uderzyli nie wierze jak mogli nie zdobyć 30 punktów, to jest ***** komedia
tak samo.. po prostu te rzuty no bez urazy PLK ich zjada.. spod kosza 3 dobitki w jednej akcji nie trafiają, zero trójek trafionych, wolne co 2 spudłowany i boli ze 3 punktów zabrakło wolałbym żeby zabrakło 10 lub wiecej, frajerstwo i tyle..Najbardziej w meczu jest wkurwiające jak idą na overa 3 kwarty, a nagle ostatnia kwarta 20 pkt. Już wolę jak 4 kwarty idą słabo, wtedy od 1 się nie nastawiam na dobry wynik ????
Jeśli jeden team ma przewagę ponad 10 ptk to im bliżej końca meczu to zaczyna się spowalnianie gry, akcje trwają 24 sek itdnawet nie uderzyli nie wierze jak mogli nie zdobyć 30 punktów, to jest ***** komedia
Godsent po tym 2-0 z fnatic wróciło do gry w grupie. Dzisiaj z FaZe, ale nie widzę coś tego na HLTV.Jak ktoś operuje na pinnku warto wg. mnie cisnąć w NaVi wygra grupę A. W zakładce specjalne. W bet365 dla porównania 1,70.
W dziale wstępne analizy są. Na hltv też NaVi jest jako mocny faworyt bo ta grupa jest wg. mnie też sporo słabsza.
Los losem,ale kolego trzeba było spojrzec ile rzucają druzyny przeciwko Mobis. Jesli taki Goyang overovy rzuca 71pkt to nie warto było sie pchac w overy.Los mnie ostatnio tak rucha, że to się w pale nie mieści.. tutaj kurs z 1,10 był na ten over 145, wczoraj Bamberg to samo w 4 kwarcie, a na OKC był 1,08 i wszystkie nie weszły w takich okolicznosciach że to wymięk..
dawałeś jakiegoś doga z Chin może?Los losem,ale kolego trzeba było spojrzec ile rzucają druzyny przeciwko Mobis. Jesli taki Goyang overovy rzuca 71pkt to nie warto było sie pchac w overy
Jilin gram.dawałeś jakiegoś doga z Chin może?