Brakowało szczęścia w sumie, grało słabo ale dużo rund przegrali pechowoTo tam się stało, że Fnatic tak zniszczyło Faze po stronie TT na mirage ? Tak dobrze grali czy Faze tragicznie broniło bs ?
Ja pograłem handi na nich nawet :;/:Leicester U23 , dało dziś po kieszeni co ???? przyznawac sie kto gral na 1 lub x2 ?
Dundee United @1.40 może się komuś przyda do dubla. Dunfermline w 10.
Dundee over 1.5 @2.00
Tak, już gram za niego. Parę minut po rejestracji dodają.https://forum.bukmacherskie.com/f22/bonus-bwin-40zl-139717.html#post6181106
Ja chcialem skorzystac jako biedak ale to prawda?
Tez meczu nie udało mi się dziś obejrzeć ale wydaje mi się, że sporo zależy od jkaem'a jeśli on gra dobrze i faze wygrywa, wczoraj i dziś zdecydowanie pod na minus z fragami wyszedł i są dwie porażkiTo tam się stało, że Fnatic tak zniszczyło Faze po stronie TT na mirage ? Tak dobrze grali czy Faze tragicznie broniło bs ?
Ale mi chodzi ze gdzies trzeba to zaznaczac przy rej?Tak, już gram za niego. Parę minut po rejestracji dodają.
e: Co tam było przy 2:0, powtórka punktu? Przełączyłem akurat.
Też właśnie nie wiem, ewidentnie na aut wyrzucił Benek, a przełączyłem sie po chwili i 1:2Tak, już gram za niego. Parę minut po rejestracji dodają.
e: Co tam było przy 2:0, powtórka punktu? Przełączyłem akurat.
Nic nie trzeba robićAle mi chodzi ze gdzies trzeba to zaznaczac przy rej?
I czy trzeba najpierw zagrac za 400? Wg tegopostu co go zazznaczylem? Czy za free zupelnie?
pięknie zakończył, mecz po fajnym kursie też w grze.Youzhny set @2,25 też gram. bwin
Ogólnie polecam do oglądania, super mecz, 1BH Jużnego klasapięknie zakończył, mecz po fajnym kursie też w grze.
e: Ups, wybaczcie post pod postem, myślałem że może ktoś coś już napisał. :-D
Szkoda, bo Benek miał już 3:2 i 2 jego serwisy... Jeszcze miały tyle BH w tym secie, ze musialo sie to zemscic.Ogólnie polecam do oglądania, super mecz, 1BH Jużnego klasa
Lepiej rozlicz typy w temacieOgólnie polecam do oglądania, super mecz, 1BH Jużnego klasa