Dokładnie, tym bardziej, że za darmo sypią hajsem, a tu każdy zawsze wygrywa, więc nie powinno być problemów nawet z wysokimi wymaganiami co do obrotu.pieniądz nie śmierdzi
niektórzy mówią że z gówna czekolady nie zrobisz, ale z 40zł milion można zrobić.
Norwich U23 over 3.5 w meczu @2.00
Done.Wrzuć do działu z promocjami, tam więcej osób zauważy.
Jestem troche leniwy, mógłbyś po krótce napisać jaki obrót trzeba zrobić ?Dokładnie, tym bardziej, że za darmo sypią hajsem, a tu każdy zawsze wygrywa, więc nie powinno być problemów nawet z wysokimi wymaganiami co do obrotu.
Done.
HeeheeheeJestem troche leniwy, mógłbyś po krótce napisać jaki obrót trzeba zrobić ?
Wystarczy się przejść po forum. Na dzisiaj jest jedna promocja: https://forum.bukmacherskie.com/f22/oddsring-bonus-powitalny-to-100-do-200-eur-konkurs-obrotowy-77047-5.html#post6180726Są jakies promo o buków na mecz Rumunia-Polska?
Wszystko na srebrnej tacy mam podać?Jestem troche leniwy, mógłbyś po krótce napisać jaki obrót trzeba zrobić ?
ziomek mi dzisiaj sprzedał info że w razie wygranej Trumpa wybory będą sfałszowane, także uważaj ????Na 365 jeszcze mozna złapac 5 na Trumpa, jest value jak cholera.
Niech zmieni login na leniwyleń chyba jest już taki jedenHeeheehee
No właśnie, zatem nie będę się podszywałNiech zmieni login na leniwyleń chyba jest już taki jeden
Bublik następny ruski 'mistrz czysty' TB 4-1 dwa podania i dostaje w dupę, bijąc sobie auty i siatkę, porażka ten tenis..
Bublik młody chłopak logiczne że psycha może szwankowaćlubie Cie chociaż Cie nie znam, ale Ty codziennie tylko placzesz i narzekasz na ten tenis ze to gowna ze mecz sprzedane itp itd.
moje pytanie brzmi to po co Ty to grasz ?