Dokładnie, tym bardziej, że za darmo sypią hajsem, a tu każdy zawsze wygrywa, więc nie powinno być problemów nawet z wysokimi wymaganiami co do obrotu.pieniądz nie śmierdzi
niektórzy mówią że z gówna czekolady nie zrobisz, ale z 40zł milion można zrobić.
Norwich U23 over 3.5 w meczu @2.00
Done.Wrzuć do działu z promocjami, tam więcej osób zauważy.
Jestem troche leniwy, mógłbyś po krótce napisać jaki obrót trzeba zrobić ?Dokładnie, tym bardziej, że za darmo sypią hajsem, a tu każdy zawsze wygrywa, więc nie powinno być problemów nawet z wysokimi wymaganiami co do obrotu.
Done.
HeeheeheeJestem troche leniwy, mógłbyś po krótce napisać jaki obrót trzeba zrobić ?
Wystarczy się przejść po forum. Na dzisiaj jest jedna promocja: https://forum.bukmacherskie.com/f22/oddsring-bonus-powitalny-to-100-do-200-eur-konkurs-obrotowy-77047-5.html#post6180726Są jakies promo o buków na mecz Rumunia-Polska?
Wszystko na srebrnej tacy mam podać?Jestem troche leniwy, mógłbyś po krótce napisać jaki obrót trzeba zrobić ?
ziomek mi dzisiaj sprzedał info że w razie wygranej Trumpa wybory będą sfałszowane, także uważaj ????Na 365 jeszcze mozna złapac 5 na Trumpa, jest value jak cholera.
Niech zmieni login na leniwyleń chyba jest już taki jedenHeeheehee
No właśnie, zatem nie będę się podszywałNiech zmieni login na leniwyleń chyba jest już taki jeden![]()
Bublik następny ruski 'mistrz czysty' TB 4-1 dwa podania i dostaje w dupę, bijąc sobie auty i siatkę, porażka ten tenis..
Bublik młody chłopak logiczne że psycha może szwankowaćlubie Cie chociaż Cie nie znam, ale Ty codziennie tylko placzesz i narzekasz na ten tenis ze to gowna ze mecz sprzedane itp itd.
moje pytanie brzmi to po co Ty to grasz ?