>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ogólnie polecam do oglądania, super mecz, 1BH Jużnego klasa
Mam zagrane +3,5 g na Jużnego, miałem nadzieję, że przegra w TB i siedziało by pięknie, teraz jak znam życie da się przełamać w trzecim secie, przegra 6:3 i handi przysłowiowemu psu w dupę. Ale zobaczymy ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mam zagrane +3,5 g na Jużnego, miałem nadzieję, że przegra w TB i siedziało by pięknie, teraz jak znam życie da się przełamać w trzecim secie, przegra 6:3 i handi przysłowiowemu psu w dupę. Ale zobaczymy ????
Wygra cały mecz , niech tylko sedziowie przestana Benkowi pomagac :p

domel206 802

domel206

Użytkownik
ku.... no prorok :d

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Po ilu dodaja ten bonus na bwin?
Widnieje w saldzie czy przy stawianiu jakos w formie freebeta?
Nie bylo pyt.
Regulamin gdzie znajde? Bo na tel mi nie prazy

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Pograłem na Pain lekko na obu mapach wygraną po 2,50. Wg. mnie spokojnie jedną mapę są w stanie wygrać z Amerykanami. Zespoły na dosyć podobnym poziomie a kursy strasznie faworyzują Selfless. Kilka dni temu musieli grać 3 mapy.

✅

Mirage wygrali i teraz teoretycznie ich mocniejsza mapa ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Jużny nie gra dziś źle, ale sędziowie to naprawde Benkowi pomagaja w kazdej mozliwej sytuacjii. a tam w Taju to w ogole smiech byl taki aut a stolkowy korekte zrobil :d

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Tak, wierzcie lub nie ale chciałem pograć brejka Jużnego, takie przeczucie. Jak widać połamał, a tam wszystko poblokowane. Po brejku to samo, co to ma być.
e: Łaskawie odblokowali.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom