>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
Evans prędzej czy pozniej będzie łamał Amerykańca który w wymianach wyglada fatalnie...
wiec :
Evans win 4gem @ 2.75

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja mam pogranego Evansa za sporo oby wygrał tak 2-0 moim zdaniem

U 0

Gość
Ja pograłem na cały mecz Dziękuje Milo oby wygrał tylko i będe zadowolony i hokeje zostają o 1 w nocy na overki

domel206 802

domel206

Użytkownik
Evans prędzej czy pozniej będzie łamał Amerykańca który w wymianach wyglada fatalnie...
wiec :
Evans win 4gem @ 2.75
✅

smiac sie chce z tego Krugera ????

nawet do lini nie chce mi sie biegac

lapac handi gemowe bo w 2 secie bedzie jeszcze latwiej

U 0

Gość
tak sporo to ile, tak z ciekawości pytam ? Bo lat to chyba sporo nie masz sądząc po postach :razz:
Ja od nie dawna jestem na forum a lat mam sporo ,tylko nie rejestrowałem się na forum wcześniej ;)

A ja nie moge zamknąć bo umnie brak zamykania jest ,czekam na wynik i jak wejdzie to kasa jest jak przegrana brak ,a jakoś w becie nie moge się połapać ,za dużo tam opcji jest jak dlamnie :]
Pozdrawiam gorąco

domel206 802

domel206

Użytkownik
Ja od nie dawna jestem na forum a lat mam sporo ,tylko nie rejestrowałem się na forum wcześniej ;)

A ja nie moge zamknąć bo umnie brak zamykania jest ,czekam na wynik i jak wejdzie to kasa jest jak przegrana brak ,a jakoś w becie nie moge się połapać ,za dużo tam opcji jest jak dlamnie :]
Pozdrawiam gorąco

tomcio Ty chyba sobie tutaj jaja robisz ? ????

U 0

Gość
Domel bo nie mogę zamknać pisze prawdę o zamykaniu że niemam tej opcji ,nie gram we wszystkich bukach jak inni walą ja tylko w 1 gram jestem spokojny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom