Krueger to podejrzewam wróci do ItfówEvans prędzej czy pozniej będzie łamał Amerykańca który w wymianach wyglada fatalnie...
wiec :
Evans win 4gem @ 2.75
niech tu będzie remis bo taki mam kuponik hehe liczę na ich kolejny remis (h2h)Oeste-Avaii over 0.5 @1.85
Ale Evans lubi miec przestoje ja bym się cykał grać u niego na dokładny ????Ja mam pogranego Evansa za sporo oby wygrał tak 2-0 moim zdaniem
tak sporo to ile, tak z ciekawości pytam ? Bo lat to chyba sporo nie masz sądząc po postach :razz:Ja mam pogranego Evansa za sporo oby wygrał tak 2-0 moim zdaniem
TEż to mam pograne , teraz utrzyma młokos , progress wskazany ale ja odpuszcam.Evans prędzej czy pozniej będzie łamał Amerykańca który w wymianach wyglada fatalnie...
wiec :
Evans win 4gem @ 2.75
Milo radzi więc ja bym zamykał czym prędzej, to prawdziwy znawca tenisa.Ja mam pogranego Evansa za sporo oby wygrał tak 2-0 moim zdaniem
Evans prędzej czy pozniej będzie łamał Amerykańca który w wymianach wyglada fatalnie...
wiec :
Evans win 4gem @ 2.75
Ja od nie dawna jestem na forum a lat mam sporo ,tylko nie rejestrowałem się na forum wcześniejtak sporo to ile, tak z ciekawości pytam ? Bo lat to chyba sporo nie masz sądząc po postach :razz:
Ja od nie dawna jestem na forum a lat mam sporo ,tylko nie rejestrowałem się na forum wcześniej
A ja nie moge zamknąć bo umnie brak zamykania jest ,czekam na wynik i jak wejdzie to kasa jest jak przegrana brak ,a jakoś w becie nie moge się połapać ,za dużo tam opcji jest jak dlamnie :]
Pozdrawiam gorąco
Widać, że na matematykę chodziłeś :]W Ameryce Płd w kosza co robią.
1 kwarta - 48 pkt
2 kwarta - 24 pkt
To co 3 kwarta 12?
30% z matury swoje robiWidać, że na matematykę chodziłeś :]
Oeste-Avaii over 0.5 @1.85
Ale to zadanie to chyba na poziomie rozszerzonej teraz :grin:30% z matury swoje robi