seba6
Użytkownik
Ding -1.5 @2
Biorę i liczę że Bingham dalej bedzie pokaz kaszany robil
Mozna było się pośmiać i wygrać trochę łatwej kasy ????
Ding -1.5 @2
Biorę i liczę że Bingham dalej bedzie pokaz kaszany robil
ja chcialem zagrac win @12 przy 5:3 ale poblokowane ...Tak, wierzcie lub nie ale chciałem pograć brejka Jużnego, takie przeczucie. Jak widać połamał, a tam wszystko poblokowane. Po brejku to samo, co to ma być.
e: Łaskawie odblokowali.
Benneateau przebijaka chyba ci się coś pomyliło z SimonemNo i raczej po taju, co za francuski farciarz przebijaka.
Paranoja ????Benneteau teraz przebijaka ? Dobre żarty. Przecież on juz stary jest i musi skracac wymiany, a nie w przebijanie bawic ????
Youzhny @4,20 bwin. Pierwszy raz tam, ale może się coś uda z tego bonusu zrobić.
ku.... to samo mialem ???? tragediaNie ma to jak zapakować under 9,5 w TB 6-1 i dwa podania cały lotom.
Jużny @ 4
wiem ze to zadna lokata ale noż widelec, francuz i rusek maja swoje problemy z glowa
Ty piszesz co 5 minut takie bzdury widać, że nie masz podstawowej wiedzy o tenisistach. Graj za te swoje 5 złoty i bonusy w bwin ????
Szkoda tego smecza, bo z 5:1 byłoby 5:5 i kto wie, jakby się to potoczyło.
Tak, Bennetau nie jest jakimś szczególnym przebijaką, jednak taktykę się ustala pod rywala, a Jużny nie należy do graczy szczególnie cierpliwych, co niektórzy potrafią fajnie wykorzystać. Nie płakać proszę. :grin:
e: @MILO93, paranoją to jest twa osoba, siedzisz tu 24 h na dobę, topisz wszystko i krytykujesz. Poblokuj konta i wyjdź z domu, na zdrowie Ci to wyjdzie.
Haha no znalazł się bogacz, siedzisz tu od rana i piszesz jakieś śmieci o Przysiężnym i innych tuzach tenisa. Ja tutaj coś piszę średnio przez moze 7 dni w miesiącu, zresztą jeśli chcesz załóż temat i zobaczymy, kto ma lepszą wiedzę o tenisie i potrafi ją wykorzystywać w bukmacherce. Przegrany znika z forum.Ty piszesz co 5 minut takie bzdury widać, że nie masz podstawowej wiedzy o tenisistach. Graj za te swoje 5 złoty i bonusy w bwin ????
Nie interesuje mnie jakiś temat z pionkiem co gra za 10 złoty. Zresztą jak ktoś pisze że Julien to przebijaka to o czym mamy rozmawiać. Na temat Ołówka chyba rację napisałem gość jest bez formy 0 regularności tylko serwis go ratuje i on też nie jest przebijaką ????Haha no znalazł się bogacz, siedzisz tu od rana i piszesz jakieś śmieci o Przysiężnym i innych tuzach tenisa. Ja tutaj coś piszę średnio przez moze 7 dni w miesiącu, zresztą jeśli chcesz załóż temat i zobaczymy, kto ma lepszą wiedzę o tenisie i potrafi ją wykorzystywać w bukmacherce. Przegrany znika z forum.