>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Tak, wierzcie lub nie ale chciałem pograć brejka Jużnego, takie przeczucie. Jak widać połamał, a tam wszystko poblokowane. Po brejku to samo, co to ma być.
e: Łaskawie odblokowali.
ja chcialem zagrac win @12 przy 5:3 ale poblokowane ...

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
No mi przeyjęło brejka teraz a tu 0:40 już, zajebiście. :p Wiadomo, że gorsze z bonusu, oby ogarnął wina to będzie ponad stówka i coś na jutro się pomyśli, ale łatwo nie będzie.
e: I jeszcze ta satysfakcja z min francuzików na trybunach by była. :p Może i ich nie pokażą, ale można sobie wyobrazić. :-D

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
No i raczej po taju, co za francuski farciarz przebijaka.
To był aut przy tej piłce jak było 3:0??
e:Milo93 :-D :-D Dziś to Jużny ustawiał mecz i wymiany, przejmował inicjatywę.Wiadomo, że Julien to nie był kiedyś byle kto, ale dziś serwis i przebijactwo, czasem coś przy siatce.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Benneteau teraz przebijaka ? Dobre żarty. Przecież on juz stary jest i musi skracac wymiany, a nie w przebijanie bawic ????

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Youzhny @4,20 bwin. Pierwszy raz tam, ale może się coś uda z tego bonusu zrobić.
⛔
Szkoda tego smecza, bo z 5:1 byłoby 5:5 i kto wie, jakby się to potoczyło.
Tak, Bennetau nie jest jakimś szczególnym przebijaką, jednak taktykę się ustala pod rywala, a Jużny nie należy do graczy szczególnie cierpliwych, co niektórzy potrafią fajnie wykorzystać. Nie płakać proszę. :grin::cool:
e: @MILO93, paranoją to jest twa osoba, siedzisz tu 24 h na dobę, topisz wszystko i krytykujesz. Poblokuj konta i wyjdź z domu, na zdrowie Ci to wyjdzie. ;)

M 493

milo93

Użytkownik
⛔
Szkoda tego smecza, bo z 5:1 byłoby 5:5 i kto wie, jakby się to potoczyło.
Tak, Bennetau nie jest jakimś szczególnym przebijaką, jednak taktykę się ustala pod rywala, a Jużny nie należy do graczy szczególnie cierpliwych, co niektórzy potrafią fajnie wykorzystać. Nie płakać proszę. :grin::cool:
e: @MILO93, paranoją to jest twa osoba, siedzisz tu 24 h na dobę, topisz wszystko i krytykujesz. Poblokuj konta i wyjdź z domu, na zdrowie Ci to wyjdzie. ;)
Ty piszesz co 5 minut takie bzdury widać, że nie masz podstawowej wiedzy o tenisistach. Graj za te swoje 5 złoty i bonusy w bwin ????

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ty piszesz co 5 minut takie bzdury widać, że nie masz podstawowej wiedzy o tenisistach. Graj za te swoje 5 złoty i bonusy w bwin ????
Haha no znalazł się bogacz, siedzisz tu od rana i piszesz jakieś śmieci o Przysiężnym i innych tuzach tenisa. Ja tutaj coś piszę średnio przez moze 7 dni w miesiącu, zresztą jeśli chcesz załóż temat i zobaczymy, kto ma lepszą wiedzę o tenisie i potrafi ją wykorzystywać w bukmacherce. Przegrany znika z forum. :cool:
EOT, zakładaj albo nie marnuj już mojego czasu. ;)
e2: Tobie serio trzeba jak krowie na rowie tłumaczyć? Wyjaśniłem już to określenie, ale po sposobie w jaki się wypowiadasz widać, że nie grzeszysz elokwencją, wybaczam.

M 493

milo93

Użytkownik
Haha no znalazł się bogacz, siedzisz tu od rana i piszesz jakieś śmieci o Przysiężnym i innych tuzach tenisa. Ja tutaj coś piszę średnio przez moze 7 dni w miesiącu, zresztą jeśli chcesz załóż temat i zobaczymy, kto ma lepszą wiedzę o tenisie i potrafi ją wykorzystywać w bukmacherce. Przegrany znika z forum. :cool:
Nie interesuje mnie jakiś temat z pionkiem co gra za 10 złoty. Zresztą jak ktoś pisze że Julien to przebijaka to o czym mamy rozmawiać. Na temat Ołówka chyba rację napisałem gość jest bez formy 0 regularności tylko serwis go ratuje i on też nie jest przebijaką ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom