szymon1989
Użytkownik
wszystko gram w pinnku.Gdzie to grasz?
wszystko gram w pinnku.Gdzie to grasz?
A nie zauważyłeś, że Lakers ostatnie sezony dostawało z kim popadnie, a w tym obojętnie z kim gra pokazuje klasę? Ta drużyna po odejściu Bryanta zyskała drugi oddech. Zrzucono zbędny balast, bo status legendy sprawiał, że Kobe obojętnie w jakiej formie musiał grać i wszystko grano przez niego. Teraz w końcu ten młody zespół pokazuje na co ich stać. Lakersi to taki Real Madryt. Jak gra Ronaldo to wszystko musi opierać się na nim, gdy on nie gra każdy gra o niebo lepiej bo może pokazać pełnie swoich możliwościMavs @2,70 woow
LAL ostatni raz wygrali z nimi trzy lata temu, trzeba podtrzymać serię
Zrzutę to robią bukmacherzy, aby wypłacić Tomciowi zaległy hajsTomcio dawaj jakies zrzuty ekranu z twoich kuponów z działu ????
widzialem ze grasz za 12kk
Kup sobie czujnik chwytania ironii, bo ten Twój jest wyraźnie spieprzony.Znam ludzi co grają za 2zł i sprawa im to przyjemność, bo mają okazję wyjść z domu, spotkać się i pogadać z kumplami w naziemnych. I za przeproszeniem w uju mają czy wygrają czy nie, bo to inne starsze pokolenie, dla których nie liczy się tylko kasa, a inne wartości. To zwam się w główkach poprzewracalo i oceniacie ludzi po ilości kasy w portfelu, za przeproszeniem co wam do tego? Życie komuś układacie czy sobie? Jednego stać na chleb z biedronki, innego nie. Skończcie pier... kto za ile gra.
???? ????Znam ludzi co grają za 2zł i sprawa im to przyjemność, bo mają okazję wyjść z domu, spotkać się i pogadać z kumplami w naziemnych. I za przeproszeniem w uju mają czy wygrają czy nie, bo to inne starsze pokolenie, dla których nie liczy się tylko kasa, a inne wartości. To zwam się w główkach poprzewracalo i oceniacie ludzi po ilości kasy w portfelu, za przeproszeniem co wam do tego? Życie komuś układacie czy sobie? Jednego stać na chleb z biedronki, innego nie. Skończcie pier... kto za ile gra.
Ja korzystam na bieżąco, o co chodzi?Gra ktoś może w forBecie i korzystał z tej promocji Ako Friendly? Mam parę pytań.
Nie będę komentował bo i tak nie zrozumiesz..Kup sobie czujnik chwytania ironii, bo ten Twój jest wyraźnie spieprzony.
PS. Ja tych ludzi co grają za 2 zł codziennie obsługuję, więc nie zaimponowałeś mi tym postem ni uja
pokaż screen z kuponu Boca Juniors@Zuchman nikt nikogo nie ocenia tylko niech pokaże jakiś screen z kuponów bo dużo osób już rzucało tysiące na zakłady ale chyba zapałek bo to coś jak YETI... Dużo o tym gadają a nikt nie widział Więcej luzu i koniec off- topa ????
Boca Juniors 21-25 Hispano Americano ????
over 119,5 @1,83 roczniak
Dramat na tym dd2. od 5:2 do 6:16.Na 3 mapie dla mnie jednak Amerykanie. Na dust2 obie nie grają wiele ciężko coś powiedzieć. Ale raz że momentum po stronie Amerykańców, dwa kilka dni temu też wygrali z paiN 2:1 i wydaje mi się, że tak patrząc na te dwie mapy to są trochę lepszą ekipą, może nie tyle technicznie co są lepiej zgrani.
Tak więc.
Selfless map 3 1,598
Selfless 2,5 map 3 1,806