Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Dzisiaj o 15 zajmujący 3 miejsce w lidze Milan gra na wyjeździe z przedostatnim Palermo. Milan w ostatnich 5 meczach zdobył 12 punktów, natomiast Palermo 1 (słownie, jeden).
Marathonbet i Pinnacle mają na to spotkanie kurs @1.74, gdzie jest haczyk?
x2 do 19. Nie można mówić o pechu, bo Słoweńcy jednak byli słabsi. W zasadzie to rywale nic nie musieli robić,bo Ci sami serwowali w pół siatki i walili po autach. W mojej ocenie przegrali przez proste błędy. Na kontrze grali jak dzieci.
A ja mam takie pytanie. To był mecz o zwycięstwo lub podium czy mecz o ranking lub finał pocieszenia? Podczas tego turnieju jak szukałem typów od Rogera to były kategorie np. "miejsce ranking 5". Jeśli nie grali o zwycięstwo to mogli mieć wyjebkę na te spotkanie
Mick Lescure @2,10 bet 365. Kiedyś był dużo wyżej w rankingu i często wygrywa jak dog pre. Po statach na razie dużo pewniejszy, 4:2 i taki kurs? Próbuję.
e: Akurat się połamał.. :-D :-D
Radzę Wam bardzo mocno przyjrzeć się na mecz w NBA Jazz vs Knicks. Grają o 18, a o tej porze zawodnicy na pewno nie myślą o graniu w kosza. W dodatku gra Utah czyli bardzo defensywna drużyna i w dodatku mizerna w ataku. Linia wystawiona przez beta to UWAGA 194. Przecież to murowany under jak w mordę strzelił.
Dzisiaj o 15 zajmujący 3 miejsce w lidze Milan gra na wyjeździe z przedostatnim Palermo. Milan w ostatnich 5 meczach zdobył 12 punktów, natomiast Palermo 1 (słownie, jeden).
Marathonbet i Pinnacle mają na to spotkanie kurs @1.74, gdzie jest haczyk?
Oglądam Cs'a, ale czasem akcje na 'zawodowym' poziomie są na poziomie silverów, 11-8 po CT, grają 3 na 1, wystarczy przeczekać, to Ci się wychylają i ostatecznie przegrywają i zamiast 12-8 jest 11-11