>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Na 2 seta Lescure jeszcze macie @2 jak ktoś nie połapał, na razie idzie ładnie, ja bym łapał.
e: @2,20 nawet.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Założyłem sobie konto w unibet i zastanawiam się na typem do zakładu w 100% ubezpieczonego, narazie mam dwa pomysły zwycięstwo Arsenalu @1.92 albo under 22.5 w meczu Isnera z Andym @1.75, jakieś rady lub inne pomysły jak to fajnie wykorzystać?

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Over 5.5 kartek w Londynie @2.0
Arsenal over 2.5 @2.2
Totki over 2.5 @1.6

Mysle, ze takie linie kartek mozna zagrać, a co do wyniku do ja osobiście bym nie ruszał pre lepiej poczekać i cos na live uderzyć.

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Gdzie polecacie jeszcze otworzyć konto dla fajnego bonusu? Mam już w winmaster,bet365,unibet i betano. Najlepiej jakby mozna wplacic skrillem
w Expekt masz też bonus od depozyty (do 100zł), ale nie polecam tam gry strasznie uboga oferta live, a oferta pre taka typowo Januszowa, jednym słowem obróciłem bonus i uciekłem ;)

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Liga wloska. Mecz na ciezkim niegdys terenie na Sycylii. Wyjazd. No bet
To tam chyba coś przebudowali, bo Palermo ma u siebie 0-0-5 2:12.

A odnośnie finału debla i betów na Kontinenów, to jeśli Francuzi mają przegrać to ja wolałbym postawić DW 1:2 po kursie 5, niż czysty win za 2.5 czy tam 2.75. Nie chce mi się wierzyć że jedynki puszczą ten mecz 0:2.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom