>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Koszykówka - Korea KBL

Mobis Phoebus vs Anyang KGC 1 @ 2.50 Bet365

Przesadzony kurs na gospodarzy. Oni się powoli rozkręcą w tym sezonie. Dwójka Amerykanów Miller + Rhodes będzie mocno punktować, a zestawienie Koreańczyków również bardzo solidne. Jak na razie gra lepsza niż wyniki i dzisiaj spora szansa na cenne zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Adelaida vs Central Coast Mariners - po pierwszej połowie 1-0.
Po pierwszej połowie wynik mógł być o wiele wyższy, sytuacji było sporo (słupki), ja lekko i bez stresu (ze stawką) pobieram over 2,5 po kursie 1,7 w BAH-u. GL!
Ze 12 minut wykręcenie overu zajęło ???? Takie poranki w Australii to ja lubię ????
Cała Australia, po tym meczu Adelaida (mistrz kraju) na ostatnim miejscu w tabeli ???? Co ciekawe w poprzednim sezonie było podobnie ???? Bądź tu typerem na antypodach ????

Otrzymane punkty reputacji: +17
briko 11,9K

briko

Użytkownik
Siatkówka Białoruś bet365
Mogilev - Mapid Mińsk 1 kurs 2,5✅ stawka 60zł
A czemu nie spróbować w pierwszym secie jest 23:6?
Ostatnio gospodarze notowali u siebie dobre wyniki z
Zapadnyj Bug gdzie kurs w pierwszym meczu to 9!! A w drugim 3,25

W 3 secie pograne dwa kupony przy kursie 6 ✅za 25zł i kursie 8✅ za 5zł

Zakłady zamknięte w 4 secie przy stanie 23-19 :)
+250zł ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Matko jedyna jaka ta Adelajda cienka... Najważniejsze, że over siadł.
Teraz Perth/over 2,5 poproszę i będzie bajecznie ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ja tu sobie piszę w dziale a tu już 1-1 ???? No nieźle.
Tu już powinno być ze 4 bramki. A bts był w 5 minut ????

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - CEV Satellite Pelhrimov

Zemljak/Pokeršnik vs Perusic/Schweiner 1 @ 1.57
Slukova/Hermannova vs Bonnerova/Nakladalova 1 @ 1.25

@ 1.96 Bet365 za 8j.

Dosyć pewny dubel. Zemljak/Pokeršnik to duet zdecydowanie bardziej doświadczony, bardziej ograny. Potencjał obu par w ofensywie czy w grze na siatce zbliżony, ale bez wątpienia Słoweńcy mają grę lepiej ułożoną, bardziej poukładaną. Ich akcje powinny być kończone w pierwszym tempie, a spokojnie uda się im zmusić rywali do momentu kryzysu i w tym czasie zbudować przewagę. Czesi to młodzi zawodnicy, często tracą seryjnie punkty i trudno im będzie grać regularnie, powtarzalnie w pierwszej swojej akcji.

Marketa i Baśka to najlepszy obecnie duet w Czechach. Dwie dobrze zbudowane i wysokie dziewczyny, które mają potężną siłę w ataku. Owszem czasami brakuje mi u nich odpowiedniego zbilansowania między ofensywą, a defensywą jak to miało miejsce chociażby w parze Slukova/Kolocova, ale poprzez agresję w zagrywce, ataku są w stanie wywrzeć ogromną presję na przeciwniczkach. Rywalki to solidna Bonnerová, która cały czas po rozstaniu z Hermannovą szuka jakiejś równorzędnej partnerki i doświadczona Nakladalova, która jednak po za słabo obsadzonymi zawodami z serii National Tour to sukcesów na piasku nie ma żadnych. Faworytki mają wszystkie atuty po swojej stronie. Większe zgranie, ogromna siła rażenia i powinny ten mecz spokojnie krok po kroku zdominować i zapewnić sobie udział w wielkim finale.

Otrzymane punkty reputacji: +4
luxik23 191

luxik23

Użytkownik

@ 1.96 Bet365 za 8j.

Dosyć pewny dubel. Zemljak/Pokeršnik to duet zdecydowanie bardziej doświadczony, bardziej ograny. Potencjał obu par w ofensywie czy w grze na siatce zbliżony, ale bez wątpienia Słoweńcy mają grę lepiej ułożoną, bardziej poukładaną. Ich akcje powinny być kończone w pierwszym tempie, a spokojnie uda się im zmusić rywali do momentu kryzysu i w tym czasie zbudować przewagę. Czesi to młodzi zawodnicy, często tracą seryjnie punkty i trudno im będzie grać regularnie, powtarzalnie w pierwszej swojej akcji.

Marketa i Baśka to najlepszy obecnie duet w Czechach. Dwie dobrze zbudowane i wysokie dziewczyny, które mają potężną siłę w ataku. Owszem czasami brakuje mi u nich odpowiedniego zbilansowania między ofensywą, a defensywą jak to miało miejsce chociażby w parze Slukova/Kolocova, ale poprzez agresję w zagrywce, ataku są w stanie wywrzeć ogromną presję na przeciwniczkach. Rywalki to solidna Bonnerová, która cały czas po rozstaniu z Hermannovą szuka jakiejś równorzędnej partnerki i doświadczona Nakladalova, która jednak po za słabo obsadzonymi zawodami z serii National Tour to sukcesów na piasku nie ma żadnych. Faworytki mają wszystkie atuty po swojej stronie. Większe zgranie, ogromna siła rażenia i powinny ten mecz spokojnie krok po kroku zdominować i zapewnić sobie udział w wielkim finale.
pograne , trzymam kciuki

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Sposób na zaoranie Janusza?
Siedzę w robocie, masa ludzi, a mam takiego klienta śmieszka, że zawsze jak jest sporo ludu to pyta się wszystkich czy chcą kilka pewnych remisów bo dzisiaj wygrywa dużo i czy mam sporo pieniędzy w kasie. Dziś się pyta czy mam 23 tysiące w kasie bo tyle dziś wygrywa. No to ja mu odpowiadam &quot;najpierw niech pan wygra 23 złote to dopiero porozmawiamy&quot;. Chyba zepsułem mu nastrój bo nagle spoważniał i wziął swoje kuponiki z biurka.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Koszykówka - Korea KBL

Mobis Phoebus vs Anyang KGC 1 @ 2.50 Bet365

Przesadzony kurs na gospodarzy. Oni się powoli rozkręcą w tym sezonie. Dwójka Amerykanów Miller + Rhodes będzie mocno punktować, a zestawienie Koreańczyków również bardzo solidne. Jak na razie gra lepsza niż wyniki i dzisiaj spora szansa na cenne zwycięstwo.
✅✅✅
86-75 łatwo

F 129

fascio

Użytkownik

@ 1.96 Bet365 za 8j.

Oby poranek był udany kolego pograłem z tobą :))

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Siatkówka Białoruś bet365
Mogilev - Mapid Mińsk 1 kurs 2,5✅ stawka 60zł
A czemu nie spróbować w pierwszym secie jest 23:6?
Ostatnio gospodarze notowali u siebie dobre wyniki z
Zapadnyj Bug gdzie kurs w pierwszym meczu to 9!! A w drugim 3,25

W 3 secie pograne dwa kupony przy kursie 6 ✅za 25zł i kursie 8✅ za 5zł

Zakłady zamknięte w 4 secie przy stanie 23-19 :)
+250zł ✅
No i co ja widzę? 5 set :) dobrze że można było zamknąć

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom