>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dzisiaj o 15 zajmujący 3 miejsce w lidze Milan gra na wyjeździe z przedostatnim Palermo. Milan w ostatnich 5 meczach zdobył 12 punktów, natomiast Palermo 1 (słownie, jeden).
Marathonbet i Pinnacle mają na to spotkanie kurs @1.74, gdzie jest haczyk?

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - CEV Satellite Pelhrimov

Zemljak/Pokeršnik vs Perusic/Schweiner 1 @ 1.57
Slukova/Hermannova vs Bonnerova/Nakladalova 1 @ 1.25

@ 1.96 Bet365 za 8j.
⛔⛔⛔ x2 do 19. Nie można mówić o pechu, bo Słoweńcy jednak byli słabsi. W zasadzie to rywale nic nie musieli robić,bo Ci sami serwowali w pół siatki i walili po autach. W mojej ocenie przegrali przez proste błędy. Na kontrze grali jak dzieci.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
A ja mam takie pytanie. To był mecz o zwycięstwo lub podium czy mecz o ranking lub finał pocieszenia? Podczas tego turnieju jak szukałem typów od Rogera to były kategorie np. &quot;miejsce ranking 5&quot;. Jeśli nie grali o zwycięstwo to mogli mieć wyjebkę na te spotkanie

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Macie gdzies kursy na finał debla w Paryżu bo w Betfair nic nie ma to pomyślałem, ze wina buka, ale widze, że 365 tez nie ma oferty.
W Milenium kursy wyglądają tak:
Herbert/Mahut - 1.45
Kontinen/Peers - 2.63
Na becie pewnie będzie 1.50 do 2.75

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Mick Lescure @2,10 bet 365. Kiedyś był dużo wyżej w rankingu i często wygrywa jak dog pre. Po statach na razie dużo pewniejszy, 4:2 i taki kurs? Próbuję. ⛔
e: Akurat się połamał.. :-D :-D

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Radzę Wam bardzo mocno przyjrzeć się na mecz w NBA Jazz vs Knicks. Grają o 18, a o tej porze zawodnicy na pewno nie myślą o graniu w kosza. W dodatku gra Utah czyli bardzo defensywna drużyna i w dodatku mizerna w ataku. Linia wystawiona przez beta to UWAGA 194. Przecież to murowany under jak w mordę strzelił.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Dzisiaj o 15 zajmujący 3 miejsce w lidze Milan gra na wyjeździe z przedostatnim Palermo. Milan w ostatnich 5 meczach zdobył 12 punktów, natomiast Palermo 1 (słownie, jeden).
Marathonbet i Pinnacle mają na to spotkanie kurs @1.74, gdzie jest haczyk?
Liga wloska. Mecz na ciezkim niegdys terenie na Sycylii. Wyjazd. No bet

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Oglądam Cs&#39;a, ale czasem akcje na &#39;zawodowym&#39; poziomie są na poziomie silverów, 11-8 po CT, grają 3 na 1, wystarczy przeczekać, to Ci się wychylają i ostatecznie przegrywają i zamiast 12-8 jest 11-11

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom