>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Swietnie sie ogladalo 1 tercje Rangers vs Bruins. Żywy mecz, sporo walki, szybkie akcje. Nie ma opitalania sie, to mi się podoba ;)
No właśnie miałem pisać, że warto włączyć TVP Sport. W końcu mecz na dobrym poziomie, bo wcześniej Winnipegi i inne wynalazki nie zachwycały.
Go Rangers!

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Co myślicie o Senators pierwsi strzelą @1,75. Nie znam się na hokeju, ale pograłem ten ov. 0,5 i widziałem, że cisną zdrowo.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Pany jak skleić ako w Pinnacle ? Wybieram zdarzenia a później nie mogę ich dać do &quot;ako&quot; ... Zawsze grałem tam single ...
Aha daje przed wybraniem meczy na kupon wielokrotny (czyli ako hmm ? ) ale nie można chyba grać live ...

crisoo 398

crisoo

Użytkownik
Pany jak skleić ako w Pinnacle ? Wybieram zdarzenia a później nie mogę ich dać do &quot;ako&quot; ... Zawsze grałem tam single ...
Wybierz interesujące Cię typy. Z prawej strony, nad kuponem przełącz z &quot;Pojedyncze&quot; na &quot;Wielokrotne&quot;.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Islanders z działu zapłaceni, Ottawa i Predatory włożyli po bramce, Tampa ładnie ciśnie to jak zwykle uwalają mnie Capsy ???? , 1 z 3 ulubionych drużyn, a oni ciągle mnie tak załatwiają ????

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Capitals over 2.5 OT + Bolts over 2.5 OT
1.74
Betsson
Obie ekipy bardzo mocno cisnęły w 2 tercjach. Spokojnie po 1 powinni włożyć.
Dobrej nocy !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom