>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Brady @3,40 lekko na koniec udanego dnia.
bet365 Nie tym razem. ⛔

Nie udało mi się pograć, bo coś mi wyskoczyło, że na moim koncie będą restrykcje. WTF? Chciałem przed chwilą pierwszy raz wypłacić kasę na skrilla, ale się nie udało, bo przez niego nie wpłacałem i teraz takie coś. Ktoś wie o co chodzi?

D 116

dziubols

Użytkownik
bet365 Nie tym razem. ⛔

Nie udało mi się pograć, bo coś mi wyskoczyło, że na moim koncie będą restrykcje. WTF? Chciałem przed chwilą pierwszy raz wypłacić kasę na skrilla, ale się nie udało, bo przez niego nie wpłacałem i teraz takie coś. Ktoś wie o co chodzi?
Musisz wyplacac ta sama metoda co wplacales.

szpil 313

szpil

Użytkownik
bet365 Nie tym razem. ⛔

Wypłać wszystkie środki na konto przez które poszła pierwsza wpłata. Dopiero jak ze skrill od 0.00zł wpłacisz to będziesz mógł tam wypłacić

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Dzięki, ale oni są śmieszni. Pisze, że są jakieś restrykcje, ale mogę wypłacić wszystkie środki. Chcę to zrobić, a tam &quot;Dostęp do tej sekcji na Twoim koncie jest aktualnie ograniczony.&quot; Polskiego supportu już pewnie nie ma i ziś tego nie wyjaśnię, ech.
e: Dobra, jest jeszcze Polski chat. Zobaczymy czy Dawid pomoże. :p

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Dzięki, ale oni są śmieszni. Pisze, że są jakieś restrykcje, ale mogę wypłacić wszystkie środki. Chcę to zrobić, a tam &quot;Dostęp do tej sekcji na Twoim koncie jest aktualnie ograniczony.&quot; Polskiego supportu już pewnie nie ma i ziś tego nie wyjaśnię, ech.
e: Dobra, jest jeszcze Polski chat. Zobaczymy czy Dawid pomoże. :p
Od niedawna w całorocznym? Mają czat 24/7

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Tenis Challenger Bogota:
Giorgio Portaluri - Andre Miele - obecnie 4-6, 4-4.
Miele przez pierwsze 8 gemów na swoim serwisie oddał przeciwnikowi dokładnie 3 punkty.
Gem serwisowy numer 9 i ... Portaluri łamie go do zera ????
Śmiesznie =)

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Tok myślenia mamy podobny, co mam nadzieję dobrze wróży. Też stawiam na Senators mocno, dobry bet na Devils (jeden z najczęściej granych przeze mnie), ale dzisiaj zaufam wprost Bolts, over u Isles powinien na luzie wejść, ale biorąc historię spotkań idę w czysty over 2.5 Isles.

Od siebie polecam jeszcze Predators OT i Capitals over 2.5 OT. Dobrze wyglądające bety.

Otrzymane punkty reputacji: +13
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Westbrook podczas meczu z Warriors dostał raka, z którego dziś się nie potrafi wyleczyć. Gra fatalnie, pociągnie swój zespół znowu na dno

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom