>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Napoli mnie nie przekonuje bez Milika. Jakoś on chociaż siał strach wśród obrońców rywali. Nie żeby coś, ale Lazio się wkurzy wyjdzie pod koniec konkretną kontrą i wygra ten mecz xP

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Jakby na to nie patrzeć to dziś w Hiszpanii sześć goli ledwo w tym cztery z karnych! Do tego samobój, pechowy bo pechowy ale samobój Tytonia i farfocel Andone. Masakra jakaś. Jutro będą gole!

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Jakby na to nie patrzeć to dziś w Hiszpanii sześć goli ledwo w tym cztery z karnych! Do tego samobój, pechowy bo pechowy ale samobój Tytonia i farfocel Andone. Masakra jakaś. Jutro będą gole!
Hurrr durrr najlepsza liga na świecie!!!111oneone :] :] :]

matiee 407

matiee

Użytkownik
Noo albo cała kolejka taka będzie ????
Nie spodziewam się goli Sevilla Barca. Takie przeczucie.

H 902

hank

Użytkownik
Przecież to trzeba cos nie tak mieć z głową, żeby grać w przewadze 2 zawodników i dać sobie strzelić jeszcze bramke. Drużyna grająca w 9 to w ogóle nie powinna wychodzić z własnej połowy...
Szczerze mówiąc to oni w 9 lepiej grali niż w 11. Do przerwy powinno być co najamniej 3:0. Patałachy, ale co zrobić. Najlepsze jest to że już miałem grać kontre, standardowo na zwrot stawki na under tych korków, a tu gol, byłem w takim szoku jakbym siedząc w autobusie dostał znienacka w ryj.
Co na Nba panowie?
Detroit -4,5, Indiana i over w OKC dobrze wyglądają.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom