6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Listopad 6, 2016 #621 Minnesota Wild po dogrywce i karnych @1,88
687 techn9cian Użytkownik Listopad 6, 2016 #623 W Las Palmas pewnie 0:0 będzie :;/: Kliknij aby rozwinąć... Są rzeczy które się fizjologom nie śniły.
W Las Palmas pewnie 0:0 będzie :;/: Kliknij aby rozwinąć... Są rzeczy które się fizjologom nie śniły.
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Listopad 6, 2016 #624 2 miny tutaj widzę, b2b Spurs bez Parkera i b2b Hawks Kliknij aby rozwinąć... a Gortaty nie powalczą dzisiaj?
2 miny tutaj widzę, b2b Spurs bez Parkera i b2b Hawks Kliknij aby rozwinąć... a Gortaty nie powalczą dzisiaj?
1,2K mikko Użytkownik Listopad 6, 2016 #625 NHL - polecam teraz obniżoną linie over 3.5 reg. time 1.78 Betsson Kliknij aby rozwinąć... już mozna rozliczyć.. ja nie wiem co oni robią 49 strzałów po 2 tercjach i 0-0.
NHL - polecam teraz obniżoną linie over 3.5 reg. time 1.78 Betsson Kliknij aby rozwinąć... już mozna rozliczyć.. ja nie wiem co oni robią 49 strzałów po 2 tercjach i 0-0.
R 118 revolt86 Użytkownik Listopad 6, 2016 #626 Van Barneveld vs Whitlock Suma 180 : powyżej 5.5 @ 2.25 Kliknij aby rozwinąć... Fatalny Van Barneveld przez co typ na minus..
Van Barneveld vs Whitlock Suma 180 : powyżej 5.5 @ 2.25 Kliknij aby rozwinąć... Fatalny Van Barneveld przez co typ na minus..
970 bartolini1 Użytkownik Listopad 6, 2016 #628 Laaksonen set @4,33 bet. Dwa czajniki, może akurat. Kliknij aby rozwinąć... Laaksonen to ma w głowie nawalone zdrowo, tyle szans miał żeby odłamać na 5-5 i wszystko zmarnował, a można by było fajnie zamknąć. ????
Laaksonen set @4,33 bet. Dwa czajniki, może akurat. Kliknij aby rozwinąć... Laaksonen to ma w głowie nawalone zdrowo, tyle szans miał żeby odłamać na 5-5 i wszystko zmarnował, a można by było fajnie zamknąć. ????
687 techn9cian Użytkownik Listopad 6, 2016 #633 Eibar kolejna mega groźna akcja, ale im ciężko zaskoczyć bramkarza nawet jak 4 vs 3 lecą Może by tak przestali strzelać w Neapolu, a zaczęli w Hiszpanii? ????
Eibar kolejna mega groźna akcja, ale im ciężko zaskoczyć bramkarza nawet jak 4 vs 3 lecą Może by tak przestali strzelać w Neapolu, a zaczęli w Hiszpanii? ????
1,2K nevener Użytkownik Listopad 6, 2016 #634 a Gortaty nie powalczą dzisiaj? Kliknij aby rozwinąć... Normalnie w meczu dwóch słabeuszy powiedziałbym, że warto wziąć wyższy kurs, ale Wizards dzisiaj bez Walla, na PG zagra Satoransky, a on się jeszcze w NBA nie wpasował.
a Gortaty nie powalczą dzisiaj? Kliknij aby rozwinąć... Normalnie w meczu dwóch słabeuszy powiedziałbym, że warto wziąć wyższy kurs, ale Wizards dzisiaj bez Walla, na PG zagra Satoransky, a on się jeszcze w NBA nie wpasował.
407 matiee Użytkownik Listopad 6, 2016 #637 Hahaha pierwsza akcja Lazio po stracie gola i .... 1:1 ???? No to ciekawie się robi
970 bartolini1 Użytkownik Listopad 6, 2016 #638 Warto ten ov. 0,5 w Hiszpanii? Czasu sporo a piszecie, że szans nie brakuje. Pytam bo dopiero przełączyłem.
Warto ten ov. 0,5 w Hiszpanii? Czasu sporo a piszecie, że szans nie brakuje. Pytam bo dopiero przełączyłem.
433 darkadi Użytkownik Listopad 6, 2016 #639 Dziady i grubasy dziś odpadają w darta. Barneveld podczas rzucania to wygląda jakby ktoś go do tego zmuszał.
Dziady i grubasy dziś odpadają w darta. Barneveld podczas rzucania to wygląda jakby ktoś go do tego zmuszał.