Tak, Satoransky za niego.Wall dzis out ?
takWall dzis out ?
Joel Embiid is back in the starting lineup on Saturday against the Cavs.Embiid dziś wraca do składu Philadelphii?
Zwałe to zaraz będziesz miał jak Ci konto zablokują.Hahahaha, ale zwała z beta. Piszę na czacie, żeby szybko mi rozliczyli zakład bo potrzebuję hajsu z tego zakładu a typo odpisał " Co ma Pan na myśli mówiąc, że "ja potrzebuję pieniędzy z tego zakładu" ???? ???? ???? ????
Otóż to. Na B365, wystarczą 2/3 nieodpowiednie słowa na czacie i już lecą blokady. Dla nich co drugi jest uzależnionym maniakiem z problemami.Zwałe to zaraz będziesz miał jak Ci konto zablokują.
Za co mają je zablokować, za chęć postawienia kolejnego zakładu? Powinni się cieszyć, że obrót mająZwałe to zaraz będziesz miał jak Ci konto zablokują.
Blokna Cie i będzie potrzebny kontakt telefoniczny i litania 30 pytan z ich strony, lepiej ich nie poganiaj mialem juz cos takiego jak ich poganiałem w sprawie lojalki ????Za co mają je zablokować, za chęć postawienia kolejnego zakładu? Powinni się cieszyć, że obrót mają
Toronto strzeli w 1 tercji @ 2.4 bet365
Lekko