3 mape przeniesli na jutro i dostalem zwrot.Ja idę na 3 mapie w Muffinki przed spaniem. Momentum dla nich a nie sądzę by którakolwiek ekipa miała edge na tej mapie.
Muffin Lightning +2,5 1,909 i na win mapy 2,23. Poza tym Kanadyjczycy mogą być już myślami przy meczu z SK. Na swojej mapie ledwo wygrali, na mapie przeciwnika od 5:0 przegrali 4:16.
Przesunęli na 2 by mogli zagrać z SK. Wg. mnie jeszcze lepszy typ bo przecież dla nich to będzie nie wiem 5h grania non stop ?
Sprawdz w regulaminie/zapytaj na czacieTo wie ktoś czy jak zamknę zakład to wliczy się do obrotu?
Philadelphia HT @2.1
Zalezy od buka 365 jak widac potrafiSerio tego CS-a tak długo rozliczają zawsze? nie moge nic zagrać z NBA bo mi mrożą środki...
A dokładniej Wall. Bardzo zła końcówka meczu w jego wykonaniu.Gortaty znowu runa robia 2:13
Ma,tylko trzeba poczekac czasami kilka minut.Witamy w Czacie na żywoNiestety, ale wszyscy nasi doradcy z Czatu na żywo są aktualnie niedostępni. Prosimy zostawić wiadomość, a skontaktujemy się z Tobą tak szybko jak to tylko będzie możliwe.
To 365 jednak nie ma 24/7 czatu ;]
Na angielski wejdźWitamy w Czacie na żywoNiestety, ale wszyscy nasi doradcy z Czatu na żywo są aktualnie niedostępni. Prosimy zostawić wiadomość, a skontaktujemy się z Tobą tak szybko jak to tylko będzie możliwe.
To 365 jednak nie ma 24/7 czatu ;]