>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ja idę na 3 mapie w Muffinki przed spaniem. Momentum dla nich a nie sądzę by którakolwiek ekipa miała edge na tej mapie.

Muffin Lightning +2,5 1,909 i na win mapy 2,23. Poza tym Kanadyjczycy mogą być już myślami przy meczu z SK. Na swojej mapie ledwo wygrali, na mapie przeciwnika od 5:0 przegrali 4:16.

Przesunęli na 2 by mogli zagrać z SK. Wg. mnie jeszcze lepszy typ bo przecież dla nich to będzie nie wiem 5h grania non stop ?
3 mape przeniesli na jutro i dostalem zwrot.

SK izi do 5 i 4. ✅✅

Ide jeszcze w optic bo imo kursy zawyzone. C9 online to nie to samo a optic ma.trainie gra rowniez bardzo dobrze.

2x+3,5hc i 2x win mapy

Lekko.

Teraz juz naprawde dobranoc.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ja to nie rozumiem po co ta Indiana przeszła na nowy trend zmiany koszykówki na run&amp;gun. Widać że w zespole Indiany to kompletnie nie funkcjonuje. Nie rozumiem po co zmieniać coś, co jest dobre? Fajnie się oglądało Indianę za czasów Vogela, twarda, mądra obrona z pomysłem w ataku. Drużyna z którą sporo ekip zawsze miało problem. Turner - bardzo dobry obrońca, Paul George też świetny plaster którego boi się sam LeBron James. Teraz nie ma ani ataku o obronie nic nie mówiąc. Masa TO, gubią się totalnie, akcje nie przemyślane na odwal. McMillan poleci i to szybko wg mnie. Myślę, że sporo osób już załuje że pożegnano się z Vogelem.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Myślałem, że gorzej Indiana oraz lepiej Hornets już w kwarcie numer dwa nie zagrają... a tutaj do przerwy dostają 20 pkt i sam się zastanawiam czy już zupełnie odpuszczą i dostaną blow i lepiej zamknąć czy też jednak się zmobilizują by nie dostać double digits z Hornets?
Z Hornets XD ...
Jakieś pomysły?

minglee 312

minglee

Użytkownik
Witamy w Czacie na żywoNiestety, ale wszyscy nasi doradcy z Czatu na żywo są aktualnie niedostępni. Prosimy zostawić wiadomość, a skontaktujemy się z Tobą tak szybko jak to tylko będzie możliwe.
To 365 jednak nie ma 24/7 czatu ;]

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Witamy w Czacie na żywoNiestety, ale wszyscy nasi doradcy z Czatu na żywo są aktualnie niedostępni. Prosimy zostawić wiadomość, a skontaktujemy się z Tobą tak szybko jak to tylko będzie możliwe.

Ma,tylko trzeba poczekac czasami kilka minut.

M 465

michal91

Użytkownik

Na angielski wejdź

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom