kuchcik
Użytkownik
Swoją drogą, w tym tygodniu prócz Bogoty to nie ma wolnych nawierzchni. Pytanie która szybsza, w Bratysławie czy Ortisei?Bo to jest mega szybka nawierzchnia zobacz jak mu ładnie chodzi serwis
Swoją drogą, w tym tygodniu prócz Bogoty to nie ma wolnych nawierzchni. Pytanie która szybsza, w Bratysławie czy Ortisei?Bo to jest mega szybka nawierzchnia zobacz jak mu ładnie chodzi serwis
Mi się wydaje że ta w OrtiseiSwoją drogą, w tym tygodniu prócz Bogoty to nie ma wolnych nawierzchni. Pytanie która szybsza, w Bratysławie czy Ortisei?
Te slajsy Albano są tak zabójcze :grin:no dobra Djere dał czadu ????
Ja przed meczem pograłem @3.20 Kupon do koszaKoszykówka koreańska, moje oczy...
Kurs na drużynę, która wymiatała u siebie sezon temu przed meczem spadł z 3.60 do 3.25 a ta wyjazdowa to ciecie co wszystko w papę jak leci na tych wyjazdach mimo, że u siebie też koty. Wlazłem przy wyniku 0:9, więc po kursie 5.25 dałem na gospodarzy, a oni polecieli do 0:13 potem run 6:13 i 2 rzuty wolne swoje nietrafione, a teraz kwarta 8:20 się skończyła. Kabaret ????
Spokojnie, te ligi to parodie profesjonalnego sportu. 15 punktów stracić dla jednych czy drugich to jest nicJa przed meczem pograłem @3.20 Kupon do kosza
Stawka mała nie ma co się denerwować na gamoni. Oglądacie Belfer? ciekawe kto zabiłSpokojnie, te ligi to parodie profesjonalnego sportu. 15 punktów stracić dla jednych czy drugich to jest nic
W tej lidze kiedyś miałem spotkanie gdzie wygrywali 20 pkt, doszli ich i po dogrywce moi wygrali, ale co nerwów na traciłem to dziękuję tej lidze ???? .Stawka mała nie ma co się denerwować na gamoni. Oglądacie Belfer? ciekawe kto zabił