nevener
Użytkownik
Niby słusznie powtórzyli pkt, ale od razu powinni zauważyć, że nogą odbił.Sędzia oddał pkt i Skywalkersy nie ugraja tego seta.
Niby słusznie powtórzyli pkt, ale od razu powinni zauważyć, że nogą odbił.Sędzia oddał pkt i Skywalkersy nie ugraja tego seta.
3set Hyundai @2,1
A nie było kilka dni temu 1.40? Moim zdaniem Trump to taki Palikot JuEsEj, więc wątpię aby kogoś takiego na prezydenta wybrali ????Na Hillary Clinton @1,22 pefunia?
jeszcze sie zdziwisz nie porownujmy gowna z czekolada :] trump to bierze :grin:A nie było kilka dni temu 1.40? Moim zdaniem Trump to taki Palikot JuEsEj, więc wątpię aby kogoś takiego na prezydenta wybrali ????
Nie powiedziałbym jest gorszyLuca Vanni też ładnie młodszemu koledzę oddał meczyk we Włoszech. Nawet się nie staral.
Co sądzicie o Basicu z "ołówkiem" ?
Pogralem jeszcze 3 set po @2,75 także Hyundai dało zarobićSkywalkers @1,53 i 1 set @1,66 pograne
Nie graj za dobytek całego życia bo co raz to panikujesz tutaj :grin::grin::grin:
Pograne bezpiecznie ???? Ale myślałem przez chwile, że ich ten pkt wybił lekko.
Nie wiem, teraz pierwszy raz spojrzałem na kursy i tyle maja w becie. Te mejle troche jej zaszkodzily, ale chyba dalej pefunia.A nie było kilka dni temu 1.40? Moim zdaniem Trump to taki Palikot JuEsEj, więc wątpię aby kogoś takiego na prezydenta wybrali ????
Sprzedał mecz i tyleCo ten Berrere odpieprzył? 2:0 w 3 secie i dostanie 3:6? I to jeszcze u siebie
żałosny typek..