lemoneky
Użytkownik
40:22 dla Hornets ???? Każdemu może się zdarzyć kwarta na poziomie 90% FG 100% 3 pointers Made ????Jaki wynik w Hornets - Indiana ???? Może teraz coś w stronę Pacers?
40:22 dla Hornets ???? Każdemu może się zdarzyć kwarta na poziomie 90% FG 100% 3 pointers Made ????Jaki wynik w Hornets - Indiana ???? Może teraz coś w stronę Pacers?
bedzie ponad 50 ?Hornetsi robią najlepszy wynik w kwarcie w historii. To co gra Indiana w defensywie to dramat, już Rockets są lepsi. Nie ma szans z taką obroną być w PO.
No właśnie nie robią ???? wszedł szrot i przez 3 minuty 3 pkt rzuciliHornetsi robią najlepszy wynik w kwarcie w historii. To co gra Indiana w defensywie to dramat, już Rockets są lepsi. Nie ma szans z taką obroną być w PO.
Ciekawe ile dziś by im GSW rzuciło. Nie ma rekordu. Rekord jest z 1992 chyba 44 pkt wrzucone właśnie Goldenom. Nie wiem kto z Was ogląda mecz ale nie macie wrażenia że Indiana gra na kacu? Piłka sama wypada z rąk, dużo TO, a jak rzucali trójki to piłka nawet w obręcz nie trafiała. Niech się cieszą, że są tylko -9.40:22 dla Hornets ???? Każdemu może się zdarzyć kwarta na poziomie 90% FG 100% 3 pointers Made ????
Ogladam Wizards, ale z tego co mówisz Hornets lepiej zagrać ne mogli a Indiana gorzej , tak więc optymistycznie patrze na Win Indiany w dalszym ciąguCiekawe ile dziś by im GSW rzuciło. Nie ma rekordu. Rekord jest z 1992 chyba 44 pkt wrzucone właśnie Goldenom. Nie wiem kto z Was ogląda mecz ale nie macie wrażenia że Indiana gra na kacu? Piłka sama wypada z rąk, dużo TO, a jak rzucali trójki to piłka nawet w obręcz nie trafiała. Niech się cieszą, że są tylko -9.
Ja oglądam, ciężko powiedzieć czy zaczną jeszcze dziś coś grać wglCiekawe ile dziś by im GSW rzuciło. Nie ma rekordu. Rekord jest z 1992 chyba 44 pkt wrzucone właśnie Goldenom. Nie wiem kto z Was ogląda mecz ale nie macie wrażenia że Indiana gra na kacu? Piłka sama wypada z rąk, dużo TO, a jak rzucali trójki to piłka nawet w obręcz nie trafiała. Niech się cieszą, że są tylko -9.
Rozliczyli Ci to SK ?Sk na dust2 -7,5 trzeba brac @1,61
rezerwy też dobrze grają Hornets.Hornets - poniżej 121.5 @1,80
Fakt, ale trochę spuścili z tonu a te 120 punktów wydaje się być sporo.rezerwy też dobrze grają Hornets.
Troche to trwa ok. 20-25 min do tej pory jeszcze nie.Rozliczyli Ci to SK ?