Nie ma szans ????
No w pierwszej mieli kilka okazji, ale teraz to słabiutko ????tak patrze że maja wyje...e ????
pewnie chętnie poszli by już pod prysznic ????
No w pierwszej mieli kilka okazji, ale teraz to słabiutko ????tak patrze że maja wyje...e ????
pewnie chętnie poszli by już pod prysznic ????
4 punkty to nie run Bez przesady. Obecnie NBA ma takie tempo, że 4 punkty to przecież nic.Za każdym razem kiedy ten kretyn trener bucksow bierze timeout zaraz po nim bucks dostają kilku punktowy run na pysk...!!!! Schodzą na tumeout z przewaga 4 pkt i nagle dostają
i
over 8,5 rr Brazil @ 1.9
Mówisz o meczu nrg-optic?No przecież to co siędzisiaj dzieje w cs:go to jest chore 15:9 mają full vs force i znowu w dupę. Ofc -3,5 też do kosza bo przegrywają kolejne 3 rundy. Chore.
No i wygrali w sytuacji gdzie było już bardzo źle. Cały cs.
Przecież jest już 21:29 w tym meczu...Nocne marki tutaj mam cyne odnosnie meczu z Salvadoru IZALCO -12.5 koszykówka mecz o 3:00 grajcie za wieksze pieniadze. Powodzenia. http://i66.tinypic.com/2yxgqjl.jpg[/IMG]]
15-9 grali przeciwko force. NRG zrobiło wjazd na A banalnym hadshotem z bodajże deagla, ale Optic się szybko połapał i miał 3:2 i nagle z dupy 2 kille i nagle z wygranej rundy przegrywają. Po tej rundzie jako że nie mieli za bardzo kasy zagrali force a potem eco. Przy 15:12 mieli full na full i w sumie fajne pozycje zrobili entry fraga ale gość zamiast trzymać pozycje to wg. mnie popełnił błąd i rzucał bodajże granat i dostał refraga i przez to weszli na A dosyć łatwo i już było po hc.Mówisz o meczu nrg-optic?
Sam miałem pograne optic -3.5, przy 15:9 wyłączyłem i bardzo się zdziwiłem... Co tam się stało??
ale fatalna końcówkaBucks wygrają 2 kwartę @ 2.65
widze wlasnie . nie wiem czemu nie o 3 , nie sprawdzalem , skan mialem juz wczesniej przygotowany. Ale widze ze idzie po dobrej mysli.Przecież jest już 21:29 w tym meczu...
To ustawka od kogoś czy czutka, bo miewałeś kontakty w Skandynawiiwidze wlasnie . nie wiem czemu nie o 3 , nie sprawdzalem , skan mialem juz wczesniej przygotowany. Ale widze ze idzie po dobrej mysli.
E: OBECNIE JEST PRZERWA I LINIA -7.5 POLECAM DO GRY.
0:2 i 6:11 i dali sobie wyrwać seta, coś czuje że będzie 3:2 ???? a to znak że czas do spania, powodzenia wszystkim!Obras - Ciudad Voley 2 @1.53
przy stanie 0:1 i 16:17!
całoroczny!
Nie no teraz to w ogóle rewelacja...widze wlasnie . nie wiem czemu nie o 3 , nie sprawdzalem , skan mialem juz wczesniej przygotowany. Ale widze ze idzie po dobrej mysli.
E: OBECNIE JEST PRZERWA I LINIA -7.5 POLECAM DO GRY.