pete1989
Użytkownik
Polecam tego allegrowicza????Nocne marki tutaj mam cyne odnosnie meczu z Salvadoru IZALCO -12.5 koszykówka mecz o 3:00 grajcie za wieksze pieniadze . Powodzenia. http://i66.tinypic.com/2yxgqjl.jpg[/IMG]]
Polecam tego allegrowicza????Nocne marki tutaj mam cyne odnosnie meczu z Salvadoru IZALCO -12.5 koszykówka mecz o 3:00 grajcie za wieksze pieniadze . Powodzenia. http://i66.tinypic.com/2yxgqjl.jpg[/IMG]]
Nie od wczoraj proponuje szemrane ustawki powołując się na ludzi ze Szwecji czy kogokolwiek. ????Polecam tego allegrowicza????
Każdy gra na swoją odpowiedzialność,jedyna nadzieja,że ten cieć postawił dużo floty i ją wtopi.Czy można dać bana za takie szemrane typy? To jest nie fair w stosunku do innych forumowiczów
A co, pograles to?Czy można dać bana za takie szemrane typy? To jest nie fair w stosunku do innych forumowiczów
Podpisuje się każdą kończyną tyle że pewnie ciężko cokolwiek udowodnić (prócz wybujałą wyobraźnią). Jego posty rwały laski, zdobywał moc bożyszcza jak to kolega ze Szwecji daje sam miód piłkarski. AŻ TU NAGLE, przestało wchodzićCzy można dać bana za takie szemrane typy? To jest nie fair w stosunku do innych forumowiczów
Tak pograłem. Skąd więc taki typ ma tyle reputacji na tym forum? Dba się o nie uzywanie wulgaryzmów, a o podawania w miarę rzetelnych typów już nie ?A co, pograles to?
Im szybciej forumowicze naucza sie nie grać wszelakich ustawek i pewniaczkow od ludzi którzy sprzedają typy przez gg lub pejsbuka tym lepiej będzie dla nich, a nic tak nie uczy jak kop we własna dupę.
Każdy śledzący temat gdzie skupia rzesze takowych gimbusów plus masa postów o plusowanie reputacji na żywca bo coś akurat weszło, stricte "DAWAĆ REPUTKE BO SIĘ NALEŻY".Tak pograłem. Skąd więc taki typ ma tyle reputacji na tym forum? Dba się o nie uzywanie wulgaryzmów, a o podawania w miarę rzetelnych typów już nie ?
To powinna być tez opcja odejmowania reputek ????Każdy śledzący temat gdzie skupia rzesze takowych gimbusów plus masa postów o plusowanie reputacji na żywca bo coś akurat weszło, stricte "DAWAĆ REPUTKE BO SIĘ NALEŻY".
Reputacja akurat ma sie nijak co do jakości typów oraz zaufania jakim mozna obdarzyć typera. Sporo tu onanistów, którzy zrobią dużo za repute, włączając publiczne zebranie o nią. Pozatym jak masz lepszy okres w typowaniu lub jestes scamerem to łatwo nabijesz repute.Tak pograłem. Skąd więc taki typ ma tyle reputacji na tym forum? Dba się o nie uzywanie wulgaryzmów, a o podawania w miarę rzetelnych typów już nie ?
To by forumka rozsypało :razz:To powinna być tez opcja odejmowania reputek ????
Drogi kolego dwoma punktami wygrał zespół gości. 68-70Ile bylo
Ja pierdole mialem AusolesDrogi kolego dwoma punktami wygrał zespół gości. 68-70
Nie cieszy mnie cudze nieszcześcieDrogi kolego dwoma punktami wygrał zespół gości. 68-70
A Bucks jak cię to pocieszy też pograłem po handi -4.5