takBucks przegrali?
110-106 w dupe :;/: (na to wygląda)Bucks przegrali?
112:106 więc moja ostatnia nadzieja na +4,5 w dupę.110-106 w dupe :;/: (na to wygląda)
Pierwszą kwartę brałem przeciwko także wszystko w rękach Bogano jak jeszcze Bulls przejebią to będzie szczyt wszystkiego ????
Podpisuje się każdą kończyną tyle że pewnie ciężko cokolwiek udowodnić (prócz wybujałą wyobraźnią). Jego posty rwały laski, zdobywał moc bożyszcza jak to kolega ze Szwecji daje sam miód piłkarski. AŻ TU NAGLE, przestało wchodzić
Bourchier set 2 jakkolwiek przy remisie [email protected]
Unii
na noc Bucks + GSW @1.94
sędziowie mnie ograbili:grin:Dogrywka w meczu w [email protected]
Za drobne mozna spróbować, póki co to cios za cios, close gamę mam nadzieje będzie do końca
Chciałem szukać seta Lokoliego ale to chyba samobójstwo
A Lee zaraz znowu zleje 2-0 Uchiyame.
A wchodzę, set Lokoli przy 30-30 @3.50 UNI
Obie ekipy grały słabo gdyby nie kontuzja Dragicia w trakcie meczu to mysle ze Miami by wygrałoDobrze że Miami przegrało, Twetty w dziale się rzucał jakby wszystkie rozumy pozjadał i pieknie wyszedł na idiote.
Być może, nie interesował mnie ten mecz, jednak widziałem że o niego szła kłótnia w dziale, a Sylwuś tam wszystkich pouczał.Obie ekipy grały słabo gdyby nie kontuzja Dragicia w trakcie meczu to mysle ze Miami by wygrało
na 2 polowę jak Kings zluzujądefensywęByć może, nie interesował mnie ten mecz, jednak widziałem że o niego szła kłótnia w dziale, a Sylwuś tam wszystkich pouczał.
Warto coś w stronę Lalek, ogląda ktoś, bo dopiero włączyłem?
No zagrałem rekreacyjną stawką +14,5.na 2 polowę jak Kings zluzujądefensywę