Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Pouille to największy talent w całym tourze i przyszłe TOP3. Wczoraj pisałem o przypadku Pouille'a w meczach z Murrayem. Są zawodnicy, którym ich styl nie pasuje i Murray jest jednym z nich. W prawie każdym meczu dostaje z Murrayem seta do zera.
Pouille to największy talent w całym tourze i przyszłe TOP3. Wczoraj pisałem o przypadku Pouille'a w meczach z Murrayem. Są zawodnicy, którym ich styl nie pasuje i Murray jest jednym z nich. W prawie każdym meczu dostaje z Murrayem seta do zera.
Thiem jest 92 Raonic 90, a Pouille 94...
Thiem to pajac, on nigdy wyżej niż te 8 miejsce, które ma nie zajdzie. Roland Garros to był jednorazowy wystrzał jak Robin Soderling kiedyś. Dla Lucasa to 1 poważny sezon i od razu 2 ćwierćfinały czy nawet półfinały (nie pamiętam) Wielkich Szlemów z rzędu. Raonic to jeden z moich ulubionych tenisistów, ale nie potrafi w tej chwili grać ze światową czołówką. A moje osobiste odczucie jest takie, że Pouille lepszy od Zvereva