>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
F 129

fascio

Użytkownik
On to do zera przegra
Jednak nie. Fajnie by było z mojej perspektywy jakby pohandlowali i jednak Isner oddał ten mecz :-&gt;

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
To dołóż za mnie jeszcze tego żabojada Pouille! Wczoraj z Murray&#39;em i co pograł z Nadalem na US Open bodajże ????
Pouille to największy talent w całym tourze i przyszłe TOP3. Wczoraj pisałem o przypadku Pouille&#39;a w meczach z Murrayem. Są zawodnicy, którym ich styl nie pasuje i Murray jest jednym z nich. W prawie każdym meczu dostaje z Murrayem seta do zera.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Pouille to największy talent w całym tourze i przyszłe TOP3. Wczoraj pisałem o przypadku Pouille&#39;a w meczach z Murrayem. Są zawodnicy, którym ich styl nie pasuje i Murray jest jednym z nich. W prawie każdym meczu dostaje z Murrayem seta do zera.
Bez jaj z tym top 3 ;) chyba jak nie bedzie Zvereva, Thiema, Kyrgiosa, Raonicia itd ;) (wymieniam mlodszych)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Bez jaj z tym top 3 ;) chyba jak nie bedzie Zvereva, Thiema, Kyrgiosa, Raonicia itd ;) (wymieniam mlodszych)
Thiem jest 92 Raonic 90, a Pouille 94...
Thiem to pajac, on nigdy wyżej niż te 8 miejsce, które ma nie zajdzie. Roland Garros to był jednorazowy wystrzał jak Robin Soderling kiedyś. Dla Lucasa to 1 poważny sezon i od razu 2 ćwierćfinały czy nawet półfinały (nie pamiętam) Wielkich Szlemów z rzędu. Raonic to jeden z moich ulubionych tenisistów, ale nie potrafi w tej chwili grać ze światową czołówką. A moje osobiste odczucie jest takie, że Pouille lepszy od Zvereva

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom