>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
F 129

fascio

Użytkownik
Sock zrobił nadzieje i szybko sprostował ze jednak nie chce wygrać i teraz Isner spokojnie będzie pilnował serwisu -.-

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ameryka czeka na jakiegoś normalnego tenisistę od czasów Roddicka i doczekać się nie może ????
Po sezonie trawiastym byłem pewien, że to Steve Johnson, ale po wejściu na harda straciłem przekonanie. Potrafi zagrać kapitalny mecz, by w następnym z powodu fatalnej taktyki przegrać z najgorszym pajacem. Przez pajaca rozumiem tutaj Dimitrova z którym grał w tym roku sporo i prawie cały czas przegrywał ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Ulalalala, no to chyba utopię trochę kasy na Socku!
Isner tylko przebija, a Sock sam wszystko wyrzuca, tylko trzeba mu dać dobrą piłkę ????

F 129

fascio

Użytkownik
Haha co ten klaun teraz robi.. Rysiu grał o wiele lepiej od isnera i jakoś to wyglądało a teraz ten juz oddał jednego brejka i postanowił juz w głowie przegrać mecz. No to teraz juz oficjalnie Sock ⛔⛔

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Przy okazji meczów tenisowych zawsze są śmieszki co do mojej czarnej listy, ale który to już przypadek w przeciągu 2 tygodni kiedy topi Wam kupony zawodnik, który na tej liście się znajduje? 5 razy?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Przy okazji meczów tenisowych zawsze są śmieszki co do mojej czarnej listy, ale który to już przypadek w przeciągu 2 tygodni kiedy topi Wam kupony zawodnik, który na tej liście się znajduje? 5 razy?
To dołóż za mnie jeszcze tego żabojada Pouille! Wczoraj z Murray&#39;em i co pograł z Nadalem na US Open bodajże ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom